- Tepki
- 248
Bu klavyeyi kullanan var mı acaba görüntü olarak çok güzel ve mekanik olmasına rağmen çok da ucuz si ne düşünüyorsunuz
Çok kaliteli bir şey olmasını beklemiyorum 1 yıl götürsün yeter YouTube de falan hiç videosu da yokkaliteli mekanikler 1kdan aşşağı değil hocam
hocam en azından bilindik marka anlamızda daha fayda var diye düşünüyorumÇok kaliteli bir şey olmasını beklemiyorum 1 yıl götürsün yeter YouTube de falan hiç videosu da yok
Örnek ata bilir misiniz ama bu bütçeyi aşmaması lazımhocam en azından bilindik marka anlamızda daha fayda var diye düşünüyorum
bütçe 300 müÖrnek ata bilir misiniz ama bu bütçeyi aşmaması lazım
Bu klavyeyi kullanan var mı acaba görüntü olarak çok güzel ve mekanik olmasına rağmen çok da ucuz si ne düşünüyorsunuz
İnceleme videolarını izlicem teşekkür ederimbütçe 300 mü
![]()
GameBooster Shock G25K RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster Shock G25K RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster Shock G25K RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 759,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rica ederimİnceleme videolarını izlicem teşekkür ederim
Görüntü olarak güzel duruyor ama kaliteyi bilemem tabiBen bu tarz klavyeden 2 adet aldım, benimki 2.haftada tamamen bozuldu. Dandik bir klavye. Almanızı önermem
1 yıl sonra sağlam bir Asus alıcam o yüzden öyle dedimHocam 1 yıl getirsin diye almayın. 1 yıl sonra bozulduğunda pişman olursun keşke iyisini alsaydım diye (fiyatlar)
Görüntü olarak güzel duruyor ama kaliteyi bilemem tabi
1 yıl sonra sağlam bir Asus alıcam o yüzden öyle dedim
1 yıl idarelik için gamebooster alın derim çünkü en azında diğer markalar gibi 2 haftada bozulmazGörüntü olarak güzel duruyor ama kaliteyi bilemem tabi
1 yıl sonra sağlam bir Asus alıcam o yüzden öyle dedim
Bu nasıl hem en azından mouse pad de var1 yıl idarelik için gamebooster alın derim çünkü en azında diğer markalar gibi 2 haftada bozulmaz
Bu nasıl hem en azından mouse pad de var