Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İş Yapar Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,265
Merhaba Gençler,

Herkese iyi geçeler dilerim ilk önce, herkesin bildiği üzere Fenerbahçe José Mourinho'yu teknik ekibe aldı bu konu da sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir Beşiktaşlı olarak Mourinho'yu zaten seviyordum, süper ligde'de görmek benim için heyecan verici ayrıyeten zaten başarıdan başarıya koşmuş bir direktör bunu bence kimse inkar edemez de. :D

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
Mourinho "ŞL elemelerini geçip gruplara kalmak ilk hedef"
Acun "ŞL yok, lig şampiyonluğu var"
Ne kadar uyumlu çalışırlar bilemem. Ayrıca seçim var, ne olacağını bilemem.
Mourinho tek başına bir güç değil, istediği kadronun kurulup kurulmaması daha önemlidir. Ancak bir taktik uzmanı ve her gittiği takıma iyi anlamda şekil verebilen ve bana göre dünyanın 1 numaralı teknik direktörü.

Türk medyasının çok seveceği şey, iletişimde oldukça iyidir. Soru sormasını beceremeyenler ayağını denk almazsa içlerinden geçebilir.

Dünyanın ilgisini ligimize çeker. Avantajları olduğu gibi, büyük ekşi limon gibilerine dezavantaj olur. Ligimizin rezil olması anında gerçekleşebilir. Çünkü izlenmeleri artabilir.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,265
Mourinho "ŞL elemelerini geçip gruplara kalmak ilk hedef"
Acun "ŞL yok, lig şampiyonluğu var"
Ne kadar uyumlu çalışırlar bilemem. Ayrıca seçim var, ne olacağını bilemem.
Mourinho tek başına bir güç değil, istediği kadronun kurulup kurulmaması daha önemlidir. Ancak bir taktik uzmanı ve her gittiği takıma iyi anlamda şekil verebilen ve bana göre dünyanın 1 numaralı teknik direktörü.

Türk medyasının çok seveceği şey, iletişimde oldukça iyidir. Soru sormasını beceremeyenler ayağını denk almazsa içlerinden geçebilir.

Dünyanın ilgisini ligimize çeker. Avantajları olduğu gibi, büyük ekşi limon gibilerine dezavantaj olur. Ligimizin rezil olması anında gerçekleşebilir. Çünkü izlenmeleri artabilir.
İyi olmasını sağlayan en büyük etken gittiği takımlarda takımın sağladığı finansmanlar bence zaten, 40M kusur sadece teknik direktör ekibine para verdi bunun oyuncuları var 50-60M € verecek bir kapasiten yok bence yani bana kalırsa böyle bir durum var orta da.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
İyi olmasını sağlayan en büyük etken gittiği takımlarda takımın sağladığı finansmanlar bence zaten, 40M kusur sadece teknik direktör ekibine para verdi bunun oyuncuları var 50-60M € verecek bir kapasiten yok bence yani bana kalırsa böyle bir durum var orta da.
Finans işi ayrı bir konu.
Ne iyi takımları çalıştıran isimli TD'ler var, ki onlar bir bakmışsın başarısız olmuş.
Bu adamın oyunu okuma ve kendi takımında dahi kendi hocasını kandırmaya çalışan oyuncuyu dürtme gibi huyları var.
İyi kadroları iyi yönetebilme becerisi herkese nasip olmamış. Bu adam başarmış biri.
Renkli kişiliği de onun karizmasının bir parçası olmuştur.
Umarım hepimize neşe ve keyif kaynağı olur. Ne kadar başarılı olacağını da zaman gösterecek artık.

Bir Fenerbahçe'li olarak çok başarılı olmasını dilerim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Merhaba Gençler,

Herkese iyi geçeler dilerim ilk önce, herkesin bildiği üzere Fenerbahçe José Mourinho'yu teknik ekibe aldı bu konu da sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir Beşiktaşlı olarak Mourinho'yu zaten seviyordum, süper ligde'de görmek benim için heyecan verici ayrıyeten zaten başarıdan başarıya koşmuş bir direktör bunu bence kimse inkar edemez de. :D
Yapmaz

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Böyle dünyaca tanınan bir td alıp da ''biz seni aldık ama bizim bütçemiz belli sen fazla uçma Ahmet Mehmet'le takıl, takımını kur'' demezler heralde ama genede 2 yol var ikisinide yazıyım.

1- Fenerbahçe Morinho nun istediği transferleri yapıcak(bir kısmıda olsa). Ama finansal olarak sıkıntıya giricek. Dolayısıyla şampiyonluğu tatsa da ilerisi için sıkıntılar yaşayabilir.

2- Yukarda dediğim taraftarlara gibi ''Morınho'yu getirdik daha ne istiyosunuz'' diyip başarısızlık anında herşeyi adama yıkıcaklar.

Beklentiler çok büyük. O kadar konuşuldu edildi gösterişli bi karşılamalar falan. Taraftar artık şampiyonluk olsunda ne şampiyonluğu olursa olsun diyo :D. Eğer Morinho nun istekleri yerine getirilmezse Fenerliler gene hüsrana uğrayacak. Millet artık zaten bu senede şampiyon olamazsa fener bidaha hayatta olamaz demeye başladı bile :D

Bu arada şunuda ayriyeten eklemek istiyorum. Fanatik biri değilim ama Fenerli arkadaşlar lütfen kusura bakmasın. Ali Koç'un pankartını bıçaklayan taraftar Morinho getirilince adama sarılmaya başladı. Kaybedince Ali Koç'u günah keçisi yapmaları hiç hoş değildi.

mbt75

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba Gençler,

Yapmaz Gs şampiyonluğu izlemeye devam eder

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri