Fiber Internet Kablosu Ile Sorun Yaşıyorum

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hocam kısa bir şekilde anlatmaya çalışacağım. İlk öncelikle yeni bir eve taşındım, Türknete internet başvurumu yaptım. Türk Telekom ekipleri kuruluma geldiklerinde kabloyu test ettiler ve hasar görmüş olduğunu tespit ettiler. Ve bize bir elektrikçiden yardım almamız gerektiğini söylediler. Şimdi yapmam gereken ne? Elektrikçi çağırırsam ne demeliyim? Ayrıca kabloyu çekerken zarar veren Türk Telekom olması lazım. Bunun tahmini ücreti ne kadar çıkar?

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
İnternet kablosu alıcaksınız elektrikçiden, o eskimiş kabloyu iptal edip yeni kabloyu taktıracaksın hasar görmüş kablonun olduğu yerden

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
İnternet kablosu alıcaksınız elektrikçiden, o eskimiş kabloyu iptal edip yeni kabloyu taktıracaksın hasar görmüş kablonun olduğu yerden
alacağım kablo fiber. Ortalama ne kadara mal olur?

internette metresi 5-7 lira falan gösteriyor. Oturduğum daire altıncı katta.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Adam kendi kablosunu getirdi 43 metre kablo aşağıdan yukarıya çekti. 258 TL kablo tuttu. 500 de iki kişi geldikleri için kabloyu hassas bir şekilde çekip uğraştırkları için aldılar. Benim için sorun yok, her zaman emekçinin yanındayız. Belki fiyat fahiş olabilir ama problem değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri