fifa 23 failure during update process hatası

mmooty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dün indirimden fifa 23 aldım indirdim ve açılmadı bir sürü yöntem denedim antivirüs programını kapattım ea anti cheati sildim yükledim bir türlü düzelmedi bu gün gene farklı şeyler denedim gene bir türlü düzelmedi. Çoğu insanda yaşamış bu durumu belkide burda da yaşan vardır da bir çare bulabilirim diye buraya da yazayım dedim.

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Dün indirimden fifa 23 aldım indirdim ve açılmadı bir sürü yöntem denedim antivirüs programını kapattım ea anti cheati sildim yükledim bir türlü düzelmedi bu gün gene farklı şeyler denedim gene bir türlü düzelmedi. Çoğu insanda yaşamış bu durumu belkide burda da yaşan vardır da bir çare bulabilirim diye buraya da yazayım dedim.
Önce EA uygulamasını kapat oyunun yüklü olduğu klasörden easy anti cheatı bul kaldır ve tekrar yükle sonra EA yı yönetici olarak çalıştır ve EA dan giriş yap olmazsa dosyalardan birisine girip değer değiştiriyordun herhalde internette videosu olması lazım bu hatanın

KS

mmooty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Önce EA uygulamasını kapat oyunun yüklü olduğu klasörden easy anti cheatı bul kaldır ve tekrar yükle sonra EA yı yönetici olarak çalıştır ve EA dan giriş yap olmazsa dosyalardan birisine girip değer değiştiriyordun herhalde internette videosu olması lazım bu hatanın
usta yaptım bunu ama düzelmedi ya

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
usta yaptım bunu ama düzelmedi ya
Çok olan bir sorun kesin çözümü yok daha. Antivirüs, msi after gibi arka planda bilgisayarı izleyen, tarayan tüm programları kapatın. Oyun dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak açmayı deneyin. Dns elle girmeyi de deneyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri