Filmlere veya dizilere altyazı ekleyemiyorum ekleyince program kapanıyor

Sadullah Doğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dün laptoba format attım w10 yükledim gom player vlc bs palyer gibi programların tamamını denememe rağmen filmleere veya diziye altyazı dosyasını sürükle bırak yapınca veya ekleyince uygulama çalışmayı durduruyor 2 gündür bakmadığım site kalmadı türkçe ingilizce daha önce böyle bişey yaşamış olan veya çözümünü bilen varmı ? :huh:

KS

Sadullah Doğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
codec felan herşeyi yükledim hocam isimleri aynı yapınca program otomatik olarak alıyo içine hemen kapanıyo direk bende anlamadım yüklediğim windows kurulumunda bi sıkıntı olabilirmi bunla alakalı yoksa başka bişeymi var bilmiyorum

KS

Sadullah Doğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sistemim 64 bit ama bi tane programla değil bütün pragramlarda böyle vlcnin 64 bit olduğuna eminim seçerek indirdim oda açmıyor

E

expert

Guest
yüklediğin formata artı driverların hepsini yükledin mi

KS

Sadullah Doğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yükledim şuan yapmadığım tek şey windows güncellemeleri onun içinde internet baya yavaş hızlı bi internet bulana kadar yapamam ama önceden hiç böyle bi sıkıntı yaşamamıştım

KS

Sadullah Doğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gene aynısıydı w10 64 bit baya dolmuştu laptop bi format atim dedim pişman oldum valla ya nete de baktım pek bişey yok bence windows bozuk yarın yeni bi tane indirip tekrar format atcam düzelir büyük ihtimalle çok teşekürler .

KS

Sadullah Doğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
verdiğin kodeci kurdum bişey değişmedi yeniden başlattım gene bişi olmadı kaldırdım tamamen bütün kodecleri yeniden başlatınca altyazıyı atarken gom player find codec felan dedi hata verdi bi linke yönlendirdi onu kurunca halloldu eyw herşey için sorun codecdeymiş :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Daha önce karşılaştığım bir sorundu bu yüzden codec demiştim. Çözüldüğüne sevindim.

KS

Sadullah Doğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Denemiştim codeci ama yanlış kodec mi kurdum bilmiyorum çok saolun hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri