FIRST BOOT aşamasında SYSPREP Başarısız Oldu

Onur Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, uzun zamandan hatayı yaşamakta ve çözüm aramaktayım lütfen kesin çözümünüz olmasa bile bana yardımcı olmaya çalışın. Şuan Orjinal Windows 10 Home 1511 sürüm kullanıyor ve 1607 sürümüne güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak her güncelleme yapmaya çalıştığımda şu hata ile karşılaşmaktayım. Hata resimde görülmektedir.

699rEN

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onur Can' Alıntı:
Merhaba, uzun zamandan hatayı yaşamakta ve çözüm aramaktayım lütfen kesin çözümünüz olmasa bile bana yardımcı olmaya çalışın. Şuan Orjinal Windows 10 Home 1511 sürüm kullanıyor ve 1607 sürümüne güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak her güncelleme yapmaya çalıştığımda şu hata ile karşılaşmaktayım.

699rEN

İşletim sistemini tekrar indir microsoft sitesinden yüklü olan windows 10 u sil tekrar kur tekrar güncellemeyi dene büyük ihtimal sistem dosyası eksik

Onur Can' Alıntı:
Merhaba, uzun zamandan hatayı yaşamakta ve çözüm aramaktayım lütfen kesin çözümünüz olmasa bile bana yardımcı olmaya çalışın. Şuan Orjinal Windows 10 Home 1511 sürüm kullanıyor ve 1607 sürümüne güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak her güncelleme yapmaya çalıştığımda şu hata ile karşılaşmaktayım.

699rEN

veya sistemi sıfırlamak istemiyorsan onarmayı dene yi ne aynı şekilde iso indir tekrardan at  dvd veya usb ye onar birde böyle dene

KS

Onur Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onarma işlemini dosya kaybı yaşamadan yapabilir miyim ve yükleme ekranından hangi adımları izlemem gerek onarım için?

KS

Onur Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hüseyin Bütüner' Alıntı:
Onur Can' Alıntı:
Onarma işlemini dosya kaybı yaşamadan yapabilir miyim ve yükleme ekranından hangi adımları izlemem gerek onarım için?

https://support.microsoft.com/tr-tr...l-to-repair-missing-or-corrupted-system-files 

bunları dene istersen 
veri kaybı yaşamazsın

Windows Kaynak Koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı. Yani herhangibir bozuk dosya olmadığı yazısı çıktı.

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onur Can' Alıntı:
Hüseyin Bütüner' Alıntı:

Windows Kaynak Koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı. Yani herhangibir bozuk dosya olmadığı yazısı çıktı.

güncelleme yine olmuyor ise şunu dene ama yüklü programları siliyor dosyaları saklıyor ama yinede oyunları filan silebiliyor
ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma>başlayın  bunu yapınca sana sorar dosyaları saklamak istiyor musun diye bunu dene istersen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri