Fixing c stage 1 sorunu

Monosoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar bilgisayarım birgün önce gayet iyi çalışırken, bugün açmaya çalıştığımda fixing :C stage 1 yazısı ile C sürücüsünü taramaya başladı. 99 saat falan diyo. bunun bi çözümü var mıdır? atlıyorum ama o zaman da bilgisayarımda windows oturumum kapalı oluyor ve aşırı yavaş çalışıyor.

Edit: cevap veren herkese teşekkürler. bilgisayarı birkaç kere açıp kapadım ve o yavaşlık sorunu ortadan kalktı. daha sonra diski çok kısa sürede tarafı ve onardı.

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam diskiniz hasar görmüş bende yaşıyorum bazen benimkiler kısa sürüyor uzun sürdüğü zamanda oldu aklıma direk diske format atmak gelmişti ve atmıştım önermem belki başka çözümleri vardır arkadaşların önerilerini bekleyin İyi Akşamlar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
arkadaşlar bilgisayarım birgün önce gayet iyi çalışırken, bugün açmaya çalıştığımda fixing :C stage 1 yazısı ile C sürücüsünü taramaya başladı. 99 saat falan diyo. bunun bi çözümü var mıdır? atlıyorum ama o zaman da bilgisayarımda windows oturumum kapalı oluyor ve aşırı yavaş çalışıyor.
Başka bir forumda bu öneri paylaşılmış dener misiniz ?

Windows+R
Çalıştır ekranına regedit
Oradan şuraya girin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager
Sonra orada bootexecute var ona iki kere tıklayın sonra değer verisi kısmını silin bitti bu kadar.

iloveichigo adlı kullanıcıdan Alıntıdır.

penkeeyk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Başka bir forumda bu öneri paylaşılmış dener misiniz ?

Windows+R
Çalıştır ekranına regedit
Oradan şuraya girin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager
Sonra orada bootexecute var ona iki kere tıklayın sonra değer verisi kısmını silin bitti bu kadar.

iloveichigo adlı kullanıcıdan Alıntıdır.

Söylediklerinizi yaptım artık pc hiç açılmıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri