Fiyat Performans Sistemi mi?

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Merhabalar,

Şöyle bir hazır sistem buldum ancak sizce nasıl ileriye dönük bir sistem mi bütçem olarak tam uyuyor 11-12k civarı. Veyahut bu fiyat aralığında tavsiye ettiğiniz sistem varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sağlıcakla kalın.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Bulmuş olduğunuz hazır sistemi atarmısınız ?

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
i3 12100f veya i5 10400f / rx6500xt / 500 gb m2 ssd / 16 ram bu civarda toplanır.
eğer hazır sistem istiyorsanda pc hocası vb. kişilerin getireceği sistemleri beklemeni önerirrim bu fiyata daha iyi bir sistem alabilirsin :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhabalar,

Şöyle bir hazır sistem buldum ancak sizce nasıl ileriye dönük bir sistem mi bütçem olarak tam uyuyor 11-12k civarı. Veyahut bu fiyat aralığında tavsiye ettiğiniz sistem varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sağlıcakla kalın.

Hocam sistem iyi işlemcisi arttırılabilir bide ana kart onun dışında iyi gibi Taner hocanın sistemi ne zaman çıkar bilmiyorum ama Bir üstat derki “Şu an gördüğün bu sistemin fiyatı belkide göreceğin en iyi fiyat olabilir 1 saat veya 1 gün sonra fiyatın ne olacağını bilemezsin”
-Taner Aydos

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhabalar,

Komple 0 olarak parçalar yakın fiyatlara gelir hocam, ya bunu alacaksınız ya şansa diyerek kampanyalı benzer parçaları tek tek toplayacaksiniz. Üstadın söylediği gibi bu fiyatlar bir varmış bir yokmuş olabiliyor:)

KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hocam sistem iyi işlemcisi arttırılabilir bide ana kart onun dışında iyi gibi Taner hocanın sistemi ne zaman çıkar bilmiyorum ama Bir üstat derki “Şu an gördüğün bu sistemin fiyatı belkide göreceğin en iyi fiyat olabilir 1 saat veya 1 gün sonra fiyatın ne olacağını bilemezsin”
-Taner Aydos
Bu sistemi alıp anakart ve işlemcisini daha sonra değiştirsem olur mu ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri