- Tepki
- 2
Kesinlikle Fp denemez.
![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
bahsettiğim sitede buydu guvenemedim açıkçası baya ucuza satıyorlar ayrıca fp ne demek?
Fiyat performans = Fiyatına göre en iyi seçeneklerden demek diyebiliriz.bahsettiğim sitede buydu guvenemedim açıkçası baya ucuza satıyorlar ayrıca fp ne demek?
Güveneceğiniz bir site İtopya,Gaming Gen Tr ve İncehesap.bahsettiğim sitede buydu guvenemedim açıkçası baya ucuza satıyorlar ayrıca fp ne demek?
Sistem güzel fakat fiyat kötü.O bütçeye arkadaşların da belirttiği gibi 3060ti-6800-6700xtli sistemler tercih edilirdi bu kartların hepsi de 3060dan daha performanslı kartlar.vatan bilgisayardan gittim bi fiyata sizce nasıl tamam ucuz siteler vardi ama 20 bin tl gidipte yatirmak istemedim guvenemedim parasını geçtim eski tarihli parçalar gonderiyorlar dendi içime sinmedi sizce nasıl bu fiyata
Ekli dosyayı görüntüle 12061
Hocam bari PSU iyi bir şey alsaydınız bu fiyata bu sistem hiç mi hiç olmamışvatan bilgisayardan gittim bi fiyata sizce nasıl tamam ucuz siteler vardi ama 20 bin tl gidipte yatirmak istemedim guvenemedim parasını geçtim eski tarihli parçalar gonderiyorlar dendi içime sinmedi sizce nasıl bu fiyata
Ekli dosyayı görüntüle 12061