Fiyat/Performans Fiyatına Göre En Iyi Sistem

kburak27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
*
Ekran Kartı
*
Merhaba,
Fiyatına göre en iyi sistemi oluşturabilir misiniz, bütçe belirtmiyorum ancak oyun için kullanılacak.monitör var sadece kasa toplamam gerekiyor hazır sistem fiyat olarak daha uygun deniyor o yüzden hazır sistem önerisi de yapabilirsiniz

Teşekkürler

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Detay vermezseniz öneriler sağlıklı olmaz. Elinizdeki monitör 1080p mi? Sistemi ne için kullanacaksınız? Oyun içinse fps tarzı mı? gibi. Bunlara göre sistem önerileri yapılır.

KS

kburak27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Detay vermezseniz öneriler sağlıklı olmaz. Elinizdeki monitör 1080p mi? Sistemi ne için kullanacaksınız? Oyun içinse fps tarzı mı? gibi. Bunlara göre sistem önerileri yapılır.
Merhaba, monitör hp e223 ama 1080p olup olmadığını bilmiyorum buna göre tavsiye verebilir misiniz, oyun için kullanılacağını belirtmiştim herhangibir tarz yok her türlü oyunu oynayabilirim açıkçası belirli bir bütçem yok her fiyat benim için uygun ama gereksiz para bağlamak istemiyorum ileriye dönük gelistirme imkanı olan bir pc olması ve uygun fiyata en iyi sistemi yani kısaca f/p sistemi toplamak istiyorum

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Biraz bekleyin isterseniz 5000 serisi çıkacak. Almışken güncel olanı almak isteyebilirsiniz.

KS

kburak27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biraz bekleyin isterseniz 5000 serisi çıkacak. Almışken güncel olanı almak isteyebilirsiniz.
Zerre anlamıyorum pc parçaları konusunda tahmini olarak ne kadar bütçe ayırmam gerekir bana parasına göre en iyi ekran kartı bu işlemci bu şeklinde söyleyebilir misin tabii birbirine uyumlu da olmalı sanırım aşağıdaki gibi bir sistem nasıldır

İşlemci: amd ryzen 5 7600 3.8 ghz 32 mb 6 çekirdek
Anakart: gigabyte a620m h 6400 mhz ddr5 m.2
Ram: Kingston 16 GB 5600 mhz cl36 ddr5
Ekran kartı: gigabyte geforce rtx 4060 8 gb 128 bit

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Zerre anlamıyorum pc parçaları konusunda tahmini olarak ne kadar bütçe ayırmam gerekir bana parasına göre en iyi ekran kartı bu işlemci bu şeklinde söyleyebilir misin tabii birbirine uyumlu da olmalı sanırım aşağıdaki gibi bir sistem nasıldır

İşlemci: amd ryzen 5 7600 3.8 ghz 32 mb 6 çekirdek
Anakart: gigabyte a620m h 6400 mhz ddr5 m.2
Ram: Kingston 16 GB 5600 mhz cl36 ddr5
Ekran kartı: gigabyte geforce rtx 4060 8 gb 128 bit
Hocam çok amaçsız f/p soruyorsunuz neyin f/p'si üst seviye mi düşük bütçe mi hedefiniz nedir sadece takılmalık oyun oynamak mı yoksa alayım arkama bakmayayım 5-6 yıl ellememe gerek kalmasın mı? Mesela amacınız gta 6 çıktığında akıcı şekilde oynamak olabilir. Bütçe sorunu yoksa son seviye kartlar, daha ekonomik olsun düşünürseniz de giriş seviye kartlar önerilir. Böyle ucu açık bir soruya biri gelir 1080ti kart önerir biri gelir 4080 önerir biraz daha spesifik olursanız daha rahat yardımcı oluruz. Aklınızda ki çok uçmayalım ama yarı yolda bırakmasın rahat rahat götürsün bir süre ise verdiğiniz örnekteki ekran kartı 4060 ve r5 7600, r5 7500f gibi birimler size uygundur. Bu arada bana göre fiyat performans 2. el bi 1080ti'dır her oyunu rahatlıkla oynatır ama ben size bunu önersem sorun olur çünkü son bir kaç yıllık ömrü var ama fiyatına göre felaket iyi performans verir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri