Fn Tuşu Olmadan F Tuşları Nasıl Kullanılır?

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba,

FN tuşuna basmak istemiyorum alt f4 tuşuna bastığim zaman fn olmadan alt f4 atmak istiyorum. Masaüstü bilgisayarda yapabileceğim herhangi bir ayar varmı?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
764
Merhaba,

FN tuşuna basmak istemiyorum alt f4 tuşuna bastığim zaman fn olmadan alt f4 atmak istiyorum. Masaüstü bilgisayarda yapabileceğim herhangi bir ayar varmı?
Klavyenin marka ve model nedir?
Klavyenin sitesinde destek yazılım ve özelliklerine bakıp klavye imkan sunuyorsa tuş fonksiyonlarını yazılım üzerinden kolaylıkla değiştirirsiniz. Özellik sunmuyorsa o zaman ayar değişikliği biraz daha zor olabilir. Model bilgisi olmadan ayar değişikliğini söylemek zor. Her farklı marka klavye için ayar değişikliği farklı olabiliyor.

model bilgisi olmadan fn açma kapama kısayolları:
fn + Esc
fn + Sol Shift
Bunları deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
KS

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Klavyenin marka ve model nedir?
Klavyenin sitesinde destek yazılım ve özelliklerine bakıp klavye imkan sunuyorsa tuş fonksiyonlarını yazılım üzerinden kolaylıkla değiştirirsiniz. Özellik sunmuyorsa o zaman ayar değişikliği biraz daha zor olabilir. Model bilgisi olmadan ayar değişikliğini söylemek zor. Her farklı marka klavye için ayar değişikliği farklı olabiliyor.

model bilgisi olmadan fn açma kapama kısayolları:
fn + Esc
fn + Sol Shift
Bunları deneyebilirsiniz.

Redragon K617 Fizz klavye Ama yazılımında bu ayar yok malesef.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
764
Hocam merhaba denedim yine fn tuşlarına basmak zorunda kalıyorum.
Kendi sitesinden bu model için aldığım bilgi idi, bu da yaramadıysa bilemeyeceğim.
Teknik servisini arayıp sorun isterseniz.

Diğer bir seçenek de malesef bütçe gerektirir. Yeni bir klavye almanız kesin çözüm olur.

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Tuşların basınca ne algıladığını değiştiren programlar var onları deneyebilirsiniz ama yedek almadan denemeyin Windows imajının

KS

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Tuşların basınca ne algıladığını değiştiren programlar var onları deneyebilirsiniz ama yedek almadan denemeyin Windows imajının

Yapay zeka dediğinize benzer super f4 uygulamasını önerdi birde bu numpadsiz 61 tuşlu klavyelerde f tuşu hotkey mode ayarı falan yoksa fn ye falan basmak zorundaymışız falan filan ama hala içimde belirsizlik var bu konu hakkında.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri