- Tepki
- 6
P5 Plus M2 500 GB SSD var bilgisayarım da ben genelde Windows için 120 GB yer ayırıyorum diğer kalan kısmı bölüp oraya sadece oyunları ve iletişim programlarını kuruyorum böyle yapmam mantıklı mı ?
yani hocam size kalmış ben bölmüyorum meselaP5 Plus M2 500 GB SSD var bilgisayarım da ben genelde Windows için 120 GB yer ayırıyorum diğer kalan kısmı bölüp oraya sadece oyunları ve iletişim programlarını kuruyorum böyle yapmam mantıklı mı ?
Aklıma takıldı hani ayrı disk olunca disk daha fazla yorulur mu vesaire ?yani hocam size kalmış ben bölmüyorum mesela
Öyle bir şey olmazAklıma takıldı hani ayrı disk olunca disk daha fazla yorulur mu vesaire ?
bölenler var bölmeyen var genellikle bölüyorlarP5 Plus M2 500 GB SSD var bilgisayarım da ben genelde Windows için 120 GB yer ayırıyorum diğer kalan kısmı bölüp oraya sadece oyunları ve iletişim programlarını kuruyorum böyle yapmam mantıklı mı ?
ben bölmüyorum hangisi daha iyidir hocambölenler var bölmeyen var genellikle bölüyorlar
fark etmiyorben bölmüyorum hangisi daha iyidir hocam
Öyle bir şey olmaz
Ben eski bilgisayar dahil bugüne kadar 2. diski sadece oyun ve iletişim programları için ayırdım bugün bir anda aklıma takılınca merak ettimbölenler var bölmeyen var genellikle bölüyorlar
istediğiniz gibi kullanın hocam bir şey fark etmezBen eski bilgisayar dahil bugüne kadar 2. diski sadece oyun ve iletişim programları için ayırdım bugün bir anda aklıma takılınca merak ettim
fark yok takılın size kalmıs tercih meselesi genellikleBen eski bilgisayar dahil bugüne kadar 2. diski sadece oyun ve iletişim programları için ayırdım bugün bir anda aklıma takılınca merak ettim