Yardım Format Nedir Bilmiyorum Hocam Yardım.

Monosoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhaba. son zamanlarda Windows'dan dolayı olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar yaşıyorum. Windows 10 kullanıyorum ancak bilgisayarımdan win 10 kaldırıcam ve win 11 kurucam. Planım bu yönde. Windows 10'u kaldırmadan bu işlemi yaparsam aynı sorunlar windows 11'e taşınır gibi hissediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

KS

Monosoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kurulum esnasında diski silip yeniden oluşturursanız kaldırmış oluyorsunuz.
doğru anladığımdan emin olmak için sorucam hocam. Videodaki işlemleri yaparken disk seçme bölümünde win 10'un kurulu olduğu diski silip yeniden mi kurmam gerek?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
doğru anladığımdan emin olmak için sorucam hocam. Videodaki işlemleri yaparken disk seçme bölümünde win 10'un kurulu olduğu diski silip yeniden mi kurmam gerek?
Temiz kurulum yapmak istiyorsan oradaki bütün diskleri sileceksiniz sonrasında hangisine kurmak istiyorsanız o diske basıp sonra diyeceksiniz.

KS

Monosoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Temiz kurulum yapmak istiyorsan oradaki bütün diskleri sileceksiniz sonrasında hangisine kurmak istiyorsanız o diske basıp sonra diyeceksiniz.
teşekkürler hocam. son bi sorum daha var. keni bilgisayarıma reset atmama gerek yok değil mi bu yöntemle yapıcaksam. sonuçta silinicek her türlü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri