Sürekli atarsanız diskin sağlığını bozabilirsiniz.format pc nin ömrünü kısaltır mı
Diskin ömrünü kısaltır sisteme zarar vermez sadece diske verir.Yani ömrünü kısaltır mı
hocam arkadaşın dediği gibi diske zarar vere bilir ama pc nin ömrünü kısatmaz daha iyi performans almanı sağlar örnek mesela bir program indirdin sildin ama dosyalr duruyor işlemcinde harcaya bilir fps düşürebilirformat pc nin ömrünü kısaltır mı
O dosyaları Revo Uninstaller ile silebiliyor yada programı denetim masasındaki gibi silmeye çalıştığında bütün regedit e kadar siliyor.hocam arkadaşın dediği gibi diske zarar vere bilir ama pc nin ömrünü kısatmaz daha iyi performans almanı sağlar örnek mesela bir program indirdin sildin ama dosyalr duruyor işlemcinde harcaya bilir fps düşürebilir
format atarsan hızlanır daha verimli performans alırsın
teşeşkür ederim bu bilgi için ama sadece örnek verdim böyle bi sorun yaşarsam kulanırım tekrar teşekürlerO dosyaları Revo Uninstaller ile silebiliyor yada programı denetim masasındaki gibi silmeye çalıştığında bütün regedit e kadar siliyor.
Format atınca içindeki her şey silinir değil mi ?format pc nin ömrünü kısaltır mı
Görünüşte ve teknik olarak evet ama dosyaları geri getirebilen pahalı bir program var bir gün ofise gittiğimde bana 100 den fazla bilgisayarın hdd çıkarmamı söylediler yaptık sonrasında içindeki veriler önemli ve artık işe yaramadığı için hepsini torna vida ile 3 defa delik oluşucak şekilde bozduk ki veriler başkasının eline geçmesin.Format atınca içindeki her şey silinir değil mi ?