Format Sonrası Işlemci %100 Kullanılıyor

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Başlıkta da belirttiğim gibi dün pc ye format attım belli başlı oyunları yükledim. Ev iş derken yeni pc ye oturdum işlemci şuan %100 kullanılıyor bunun sebebi ne olabilir bilen var mı ?
Ryzen 7 5800x

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Başlıkta da belirttiğim gibi dün pc ye format attım belli başlı oyunları yükledim. Ev iş derken yeni pc ye oturdum işlemci şuan %100 kullanılıyor bunun sebebi ne olabilir bilen var mı ?
Ryzen 7 5800x
Yani bir keresinde bana da olmuştu, onun gibiyse bug gibi birşey olmuştu bende. Chkdsk yazıp yeniden başlatmıştım düzelmişti kendi kendine. O işlemciyi boşta %100 kullanabilecek bir program yoktur pcde. En çok ne kullanıyor işlemciyi, en tepede ne var bak. %80-90 kullanan bir program yoksa dediğim gibi bug olmuştur.

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Yani bir keresinde bana da olmuştu, onun gibiyse bug gibi birşey olmuştu bende. Chkdsk yazıp yeniden başlatmıştım düzelmişti kendi kendine. O işlemciyi boşta %100 kullanabilecek bir program yoktur pcde. En çok ne kullanıyor işlemciyi, en tepede ne var bak. %80-90 kullanan bir program yoksa dediğim gibi bug olmuştur.
Bug olabilir o zaman hocam çünkü hiç bir şey yok pc de.

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
İnternetten baktım microsoftun uygulaması varmış. Görev yöneticisinin daha detaylı versiyonu. Process explorer burada değerler düzgün ama bir türlü görev yöneticisinde düzelmedi :D

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 5

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri