Başlıkta da belirttiğim gibi dün pc ye format attım belli başlı oyunları yükledim. Ev iş derken yeni pc ye oturdum işlemci şuan %100 kullanılıyor bunun sebebi ne olabilir bilen var mı ?
Ryzen 7 5800x
Ryzen 7 5800x
Yani bir keresinde bana da olmuştu, onun gibiyse bug gibi birşey olmuştu bende. Chkdsk yazıp yeniden başlatmıştım düzelmişti kendi kendine. O işlemciyi boşta %100 kullanabilecek bir program yoktur pcde. En çok ne kullanıyor işlemciyi, en tepede ne var bak. %80-90 kullanan bir program yoksa dediğim gibi bug olmuştur.Başlıkta da belirttiğim gibi dün pc ye format attım belli başlı oyunları yükledim. Ev iş derken yeni pc ye oturdum işlemci şuan %100 kullanılıyor bunun sebebi ne olabilir bilen var mı ?
Ryzen 7 5800x
Bug olabilir o zaman hocam çünkü hiç bir şey yok pc de.Yani bir keresinde bana da olmuştu, onun gibiyse bug gibi birşey olmuştu bende. Chkdsk yazıp yeniden başlatmıştım düzelmişti kendi kendine. O işlemciyi boşta %100 kullanabilecek bir program yoktur pcde. En çok ne kullanıyor işlemciyi, en tepede ne var bak. %80-90 kullanan bir program yoksa dediğim gibi bug olmuştur.