Format sonrası mic ses vermiyor

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
format attım daha sonrasında mic'imden ses gelmediğini farkettim kulaklık mı bozuk acaba diye laptop ve telefonumda denedim bir sorun yok fakat pc de ne yaptıysam ses veremiyorum yardımcı olabilir misiniz

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Hocam ses mikrafon v.s sürücülerinizi güncelledinizmi ?

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
driverlar falan güncel yeni güncelledim
Hocam aygıt yöneticisinden ses girişleri ve çıkışlarından mikrafonu seçin bi sonra devre dışı bırak deyip tekrar açın olmadı Realtek HD Audio Manager i indirin ondan ayar verin mikrafonu aktif etme v.s gibi pek hakim değilim mikrafon kullanmadığım için fazla bilgim yok ama youtubede v.s programda önceliği mikrafona geçirme ayarı v.s vardır diye düşünüyorum bi bakın derim.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam aygıt yöneticisinden ses girişleri ve çıkışlarından mikrafonu seçin bi sonra devre dışı bırak deyip tekrar açın olmadı Realtek HD Audio Manager i indirin ondan ayar verin mikrafonu aktif etme v.s gibi pek hakim değilim mikrafon kullanmadığım için fazla bilgim yok ama youtubede v.s programda önceliği mikrafona geçirme ayarı v.s vardır diye düşünüyorum bi bakın derim.
kulaklığın mic'i ayrı değil başka pc de çalışıyor bunda çalışmıyor kafayı yedircek bana

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri