format sonrası yardım edecek

Eren İnce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba arkadaşlar size bişi danışacağım disk bölme işlemini anlamadım ve ilk kez format atacağım kendim aşağada resimde belirttiğim gibi bölme işleminde ileri desek sonra bana yardım edecek varmı teamviewer yardımı ile  bu arada windows 10 yapacağım sıfırdan kuracağım bilgisayara

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
disk bölme işlemini boots olarak yaparsn ve bunu yaparken kimse baglanamaz.Özelliştir diyeceksin akabinde disk kısmı gelecek oradan diskleri sisteme ayrılmış dahil sil yeniden oluştura bas c ni sitediğin kadar olştur d ni oluştur d ni biçimlendir de c ni seç ister direk ileri de ister biçimlendir de sonar ileri de. kuruluma geçer.

KS

Eren İnce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
demek istediğim bu bölümü direk ileri deyip sonra yapsak disk birleştiricisinden

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
şuan şirket bilgisayarımdayım ve çalıştığım özel şirket bazı siteleri engelliyor dolayısıyla görsel varsa göremiyorum. disk birleştirme dediğiniz bilgisayarım sag tıkla özellikler ordaki kısım ise o disk bölme birleştirme yapmaz sadece dagınık dosyaları toparlar performans arttırır. boots olarak format atın temiz format yani

E

expert

Guest
Evet formattan sonra yapılabilir basit bir şey akşam bağlanır yaparız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri