Format

Kartal3333

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam otomatik sıfırlamayla format atmayı denedim disk hataları onarılıyor tamamlanması 1 saat sürer diyor ama 2-3 saatir değişen bişey yok

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
503
Windows işletim sistemindeki, sistemsel hata onarımı farklı,
diskteki fiziksel hatalar farklıdır.

2-3 saat değişen birşey yok, sonsuz döngüye girmiştir. Müdehale edin...
USB takıp, biostan girip usb yi seçerek booti sonra bilindik windows kurulumu. Bu sırada herhangi bir sorun çıkartıyor mu buna bakın. Sorunsuz kurulur açarsa, devam edersiniz. bir sıkıntı varsa rengini belli eder... ki artık diskle ilgili olabilir.

KS

Kartal3333

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

USB takıp, biostan girip usb yi seçerek booti sonra bilindik windows kurulumu. Bu sırada herhangi bir sorun çıkartıyor mu buna bakın. Sorunsuz kurulur açarsa, devam edersiniz. bir sıkıntı varsa rengini belli eder... ki artık diskle ilgili olabili

USB takıp, biostan girip usb yi seçerek booti sonra bilindik windows kurulumu. Bu sırada herhangi bir sorun çıkartıyor mu buna bakın. Sorunsuz kurulur açarsa, devam edersiniz. bir sıkıntı varsa rengini belli eder... ki artık diskle ilgili olabilir.
Ustam USB yokda telefona bir program varmış galiba ordan Windows yükleniyormusda nasıl olduğunu bilmiyorum telefondan yapsam olurmu

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
503
Telefon ile Windows Kurulum USB’si Oluşturma Rehberi
Bu mu? Dehşet uğraştırıcı ve dönüştürücü kablo gerekiyormuş...

Şu mavi ekran, kurtarma sıfırlama, onarma seçeneklerinin bulunduğu yer. Oraya ulaşabilirseniz seçeneklere tekrar bakın. Windows geri yükleme nıktası oluşturmuşsa buna da bakın. Tekrar sıfırlama, bu sefer tamamen sıfırlama herşeyi silip sıfırlama bunu da deneyin...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri