Merhabalar arkadaşlar benim pc'ye yüklediğim bir uyglumadan virüs bulaşmıştı virüs bulaştığında discord ve valorant hesabımı çalmış ve e-postami calmamasina ragmen discord ve valorant mail adreslerini engellemisti yani e postaya girebiliyordum ama adam discordumun ve valorant hesabımın şifresini değiştirirken gelen bu siz misiniz yazısı gelmiyordu neyse olay akşam yaşanmıştı bende sabah olunca flash belleği takıp önemli fotoğrafları ve videoları yükledim ondan sonra başka bir flasha win 10 kurup format attım tüm dosyaları silme seçeneğini seçerek. Attım formatı önemli uygulamalarda ki e postami yenisiyle değiştirdim tüm şifreleri yeniledim vs ama merak ettiğim şey şu ben daha virüs varken flash belleği takıp dosyaları mı yedeklerken flashin içine sızma ihtimali varmı. Yani ne kadar format atsamda şimdi flash belleği tekrar takınca pcye virüs geçebilir mi çünkü o flash belleğij içindeki fotoğraflar olsun videolar olsun 10 yıllık hatıralarım dolu o yüzden çöpe atmak istemiyorum. Önerebileceginiz bir virüs uygulaması varsa onla tarasam vs. işe yarar mı