Fortnite AMD 6750 XT Driver Sorunu

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba Dostlar,

Skygate sistemi kurdum bios ve tüm driverları güncelleyip fortnite indirdim ve bana
Yüklü olan AMD ekran kartı sürücüsünde birtakım sorunlar mevcut en güncel ve tavsiye edilen sürücü sürümünü yükle.
AMD Radeon RX 6750XT.
Kurulu olan: AMD Software Adrenalin Edition 22.5.1
Tavsiye edilen: 22.2.2

Hatasını veriyor normal de 22.6.1 ya da 22.6.2 kuruluydu bende sorunsuz çalışması için silip whql sürümü kurdum 22.5.1 şuanda sürümüm nasıl çözebilirim yaşan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Evet fakat tavsiye edilen amd sürümlerinin kurulması önerilmiyor diye biliyorum herhangi bir sorun olur mu?

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Eski modeller için Bende önermiyorum ama 6000 serisi kartlarda sorunlar minumuma indiği için sıkıntı olucağını zannetmiyorum. Hem şuan oyun en son sürüm istiyorsa mecbur kurulması gerek o zaman. Bi deneyin performans da sıkıntılar yaşarsanız önceki sürüme dönersiniz.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Birde emin olmak adına konu başlığı (6750) konu içeriği (6600 XT) hangisi sizin kartınız yanlış sürüm indirmiş olmamak adına. Eğer 6600xt ise verdiğim link üzerinden indirin

KS

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Birde emin olmak adına konu başlığı (6750) konu içeriği (6600 XT) hangisi sizin kartınız yanlış sürüm indirmiş olmamak adına. Eğer 6600xt ise verdiğim link üzerinden indirin
Görmemiştim düzenledim teşekkürler.

KS

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Başka bir forumda tavsiye edilen 22.2.2 sürümünü kurun çünkü fortnite yeni amd sürücülerine destek vermiyor denen bir mesaj gördüm ne kadar doğrudur?

KS

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam Fortnite hakkında bilgim yok genelde apex ve warzone oynuyorum ve tavsiyede ederim.Amd lerde sürücü sorunları oluyor yenilerinde daha az ama genelde whql öneriyorlar.
Güncel sürücüleri yükledikleri halde fortnite ısrarla sürücüleriniz güncel değil diyip eski sürümü 22.2.2 yi öneriyor sanırım çoğu kişide neden böyle yapmışlar anlamadım doğrusu.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Amd sistem almıyorum vaz geçtim :D . Çok fazla şikayet var 2k fazla veririm sorunsuz 3060 sistem alırım. :D

KS

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Amd sistem almıyorum vaz geçtim :D . Çok fazla şikayet var 2k fazla veririm sorunsuz 3060 sistem alırım. :D
Valla biraz öyle hocam ya. Oyuna da giriyor hata vermesine rağmen ya silip eski sürücüyle oyuna giricem ya da whql sürücü de kalıp her oyuna girdiğim de bu uyarıya tamam diyip geçicem.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
22.8.2 sürümünü indirdikten sonra hala ayni hatayimi veriyor?
Başka bir forumda tavsiye edilen 22.2.2 sürümünü kurun çünkü fortnite yeni amd sürücülerine destek vermiyor denen bir mesaj gördüm ne kadar doğrudur?

KS

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
22.8.2 sürümünü indirdikten sonra hala ayni hatayimi veriyor?
Yok hocam indirmedim biraz araştırdım millet güncel sürücüyü kursalar bile aynı hatayı almaya devam etmişler o yüzden ben de cesaret edemedim.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Korkulacak bir durum yok sürücü guncellemenin pcye bir zararı olmaz merak etmeyin. Yinede siz bilirsiniz kolay gelsin

KS

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Korkulacak bir durum yok sürücü guncellemenin pcye bir zararı olmaz merak etmeyin. Yinede siz bilirsiniz kolay gelsin
Güncelledim ve sorunum çözüldü çok teşekkür ederim. DDU ile kaldırdığım için amd chipset yonga setini kaldırıyor mu bu program tekrar yüklemem gerekir mi?

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Güncelledim ve sorunum çözüldü çok teşekkür ederim. DDU ile kaldırdığım için amd chipset yonga setini kaldırıyor mu bu program tekrar yüklemem gerekir mi?
Rica ederim. Sorunun çözülmesine sevindim. Tekrardan birşey yüklemenize gerek yok sadece ekran kartı driverı silip yenisini kursunuz. İyi forumlar.

muhammet talha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rx 6750 xt nin driver sorunalrı hakkında korkuyorum açıklayabilecek varmı bugun aldım pcyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri