Forum Hayırlı Olsun

Rootİbo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni forum hayırlı olsun eskisi çok kötüydü bu iyi olmuş ama biraz tuzluda olsa Xenforo alt yapısı kullansanız daha iyi olabilirdi ama MyBB de fena değil  ;)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Cvp: Forum Hayırlı Olsun

Teşekkür ederiz. Forumda gördüğünüz eksik yerler olursa bize lütfen yazın düzeltmeye çalışalım :)

A Shadow Falls

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27

Merhaba Öncelikle Hayırlı olsun eski forumda güzeldi tabi ama yenisi de güzel olur umarım.
Hatalar mı desem yoksa henüz yapılmamış mı desem. Gece modu da Moderatör alımı sayfasının açıklamasındaki yazılar gece moduna göre kayboluyor.
Birde genel istatislikler kısmı çok karışık gibi geldi bana
+Bazı link yönlendirmeleri youtube yada gruba yönlendirme için sayfa içi değil de sayfa dışı bağlantı verseniz daha hoş olurdu bence

+Falls yazacağıma Fals yazmışım bunu nasıl düzeltirim onu da sormuş olayım :(

zodi

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

vBulletin her zaman en iyisidir, MyBB nedense hantal geliyor bana ama gerçekten forumun temasını seçen kişi kimse harika seçmiş. Hayırlı olsun, umarım buralar bilgi dolar :)

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
RE: Cvp: Forum Hayırlı Olsun

zodi' Alıntı:
vBulletin her zaman en iyisidir, MyBB nedense hantal geliyor bana ama gerçekten forumun temasını seçen kişi kimse harika seçmiş. Hayırlı olsun, umarım buralar bilgi dolar :)

vBulletin eski anılarda kaldı artık. O forum kültürünün şaşaalı zamanlarında. Xenforo şu an en popüler olan.

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Bu yeni forum düzeni çok modern olmuş gayet hoş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri