Forumda Dikkat Çeken Üyeler

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Herkese merhaba arkadaşlar, Bu forum'da '' Dikkatinizi Çeken '' Üyeler Kimlerdir.?

'' Cevabiniz Her Konu'da Olabilir. ''

Benim;

@Çağdaş Işık

@BilgisayarcıGenç
Teşekkürler. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.
@KafadanKontak Tasarım ve çevre elemanları konusunda oldukça bilgili birisi.
@ckribrahim İndirim konusunda uzman birisi.
Enes zaten yazılmış, zamanla daha da gelişeceğini ve iyi olacağını düşünüyorum.
@SmileFate Oyunlar ve platformları konusunda kendisinin bilgili biri olduğunu düşünüyorum.
@KOCAEFE ve @Fenomend müsait oldukça ilgilenen bilgili kişilerden.
Çağdaşı yazmaya gerek bile yok zaten, hemen hemen hepimiz tanıyoruz.
Keşke daha çok aktif ve bilgili insan olsa. Forum şimdilik bir iki üye ve çağdaşa emanet konumda. Ayın üyelerinde sürekli dereceye giren kişiler belli zaten bir süredir.
Eyvallah hocam.
Elimden geldiğince hem ofis de hem evde hem de 00:00'dan sonra yardımda bulunmaya çalışıyorum.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
@BilgisayarcıGenç @Syqex @EnesI @Çağdaş Işık

bu 4 kişiyi çok fazla görüyorum ve 4'ü de gerçekten iyi insanlar, her türlü yardımı edebilen insanlar. tabii bir de Uğur abi vardı...

Forumun diğer forumlara göre yardım açısından daha aktif olduğunu düşünüyorum. Yazdığım çoğu şeye cevap veriliyor ve fikir belirtiliyor.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Teşekkürler. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.
@KafadanKontak Tasarım ve çevre elemanları konusunda oldukça bilgili birisi.
@ckribrahim İndirim konusunda uzman birisi.
Enes zaten yazılmış, zamanla daha da gelişeceğini ve iyi olacağını düşünüyorum.
@SmileFate Oyunlar ve platformları konusunda kendisinin bilgili biri olduğunu düşünüyorum.
@KOCAEFE ve @Fenomend müsait oldukça ilgilenen bilgili kişilerden.
Çağdaşı yazmaya gerek bile yok zaten, hemen hemen hepimiz tanıyoruz.
Keşke daha çok aktif ve bilgili insan olsa. Forum şimdilik bir iki üye ve çağdaşa emanet konumda. Ayın üyelerinde sürekli dereceye giren kişiler belli zaten bir süredir.
Merhaba konuya yeni yazabildim ben de genelde bazı rahatsızlıklar yüzünden arada bazen görsem bile yazamayabiliyorum kêza farklı alanlarda bazı şeylere yöneldiğim içinde olabiliyor ama genelde elimden geldiğince gördüğüm konulara yazmaya çalışıyorum ve resmi yardım yöntemleri içinde kalarak yapmaya çalışıyorum kimisi bunu sevmez ama bir insana metal bir parça alıp bir yerlere sürtmesini isteyemem ki herhangi bir sorunda suçlu duruma düşmemek adına ...
Ben 1997-98 senesin windows 95 ten dos komutuyla kullanıp format atmasından günümüzde win11 de tek tıkta yüklemeye kadar bu serüvenin içindeyim 97 den internet kafeden ilk elden yetişme parça sökme, temizleme, takma, değiştirmesine kadar yaşamış sürekli işin içinde kalmış biriyim son 5 sene sadece kullanıcı araştırmacı olarak makale okuyarak geçiriyorum zamanı burada birilerine yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :)

Sürekli forumda yardım eden arkadaşları görüyorum ne kadar çok bilgi o kadar çok yardım ve güç demek bu yüzden saygı sevgi çerçevesinde olan bir yer olduğu içinde memnunum:) bilgi seviyesi olan daha çok arkadaşı da burada bilgilerini esirgememeleri için davet ediyorum.
Genelde sürekli gördüklerim mod lar @Çağdaş Işık @Arthur Morgan ve normal yardımda bulunan üyeler @BilgisayarcıGenç @ckribrahim @EnesI @KafadanKontak @KOCAEFE @SmileFate @Syqex @APRİLİKUKA ve yeni yeni gittikçe çoğalan arkadaşlara seviyeleri konusunda teşekkür ediyorum ne demişler; bilgi paylaştıkça büyür :). İyi geceler sağlıcakla kalın.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
@ibrahimunaLife Son modlu iso bükücüdür kendileri bütün işletim sistemlerini dener saygılar sevgiler.
Yorumun için teşekkür ederim fakat çok abartı olmuş gibi :) Hoşuma giden tasarımları ve performans içerikli sistemleri indirip denemeyi evet seviyorum.

Dikkat çeken isimler ise sizlerin de belirttiği gibi sabit ve daimi aktiflik gösteren kişiler. İsimleri teker teker yazmak arada ismini unuttuğum kişilere ayıp olacağı için bu topa giremiyorum. Yorum yapan her kullanıcı dikkat çekici benim gözümde. Teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri