- Tepki
- 248
PC de sadece M2 SSD varSSD mi kullanıyorsunuz HDD mi?
Hocam sadece forza da oluyor evet arka planda Spotify var ama onun dışında bir şey yok hem SSD yi yoracak arkaplanda çalışan bir şey de yok geçen gün normal açıldı hatta bir kaç ay önce de ilk oynadığımda normaldi bu gün oldu sadece her şey güncelhocam bendede foraznın geç açıldığını bilirim bende 6 dk da açıldığı olmuştu çünkü dünya çok dolu dolu bu yüzden oluyor ilk önce nasıl daha hızlı acılabileceğine bakalım
1.ADIM : arka plandaki sekmeleri ya da uygulamalrı kapatı (youtube dahil yada spotify (biliyorum sende benim gibi müziksiz forza yapamıyorsun))
2.ADIM : Dosyaları doğrulayabilirsini
3.ADIM : Ekran kartı güncellemelerini kontrol et
4.ADIM : Sistem güncellemelerini kontrol et
umarım bu söylediklerim sorununuzu çözer
not:diğer uygulamalar ya da oyunlarda kasma oluyor mu oluyorsa ya da geç açılıyorsa geçmiş olsun büyük ihtimalle ssd kendini yemiş bununda sebebi ssd hem windows çalıştırıyor hem discord hem şudur hem budur derken ssd yıpranıyor şöyle düşünün anneniz diyorki bulaşıkları yıka babanız arabayı yıka derslerinizide yapmanız gerekiyor ve bunların hepsini aynı anda yapmanız gerekiyor ve bunu her gün yaparsanız ne olur bitersiniz yıpranırsınız biz bu yüden hem ssd hem hard disk kullanın fiyat performans yapayım derken geleceğide düşnün derim ben hep umarım ssd kendini yememiştir yediyse geçmiş olsun windows ta yükletmek gerekecek birde yeni ssd parası umarım sadece forza içindir bu yardım edebildiysem ne mutlu bana
O zaman için rahat olsun belki o anlık olabilir internet hızında bağlı rahat ol o zamanHocam sadece forza da oluyor evet arka planda Spotify var ama onun dışında bir şey yok hem SSD yi yoracak arkaplanda çalışan bir şey de yok geçen gün normal açıldı hatta bir kaç ay önce de ilk oynadığımda normaldi bu gün oldu sadece her şey güncel![]()
Yarın yine bir bakacağım duruma göre haber ederim teşekkürlerO zaman için rahat olsun belki o anlık olabilir internet hızında bağlı rahat ol o zaman
ssd ne kadar dolu çok dolu ise yavaş çalışır 30 gb boş alan olmalı en azYine denedim ama oyun hala aynı geç açılıyor sorun devam ediyor ?
114 boş SSD sağlık durumuna nereden bakabilirimssd ne kadar dolu çok dolu ise yavaş çalışır 30 gb boş alan olmalı en az
İndireceğimCrystalDiskInfo
açınca direkt olarak şu çıktı hocam iyi yazıyorCrystalDiskInfo
Hocam sizlerinde canını sıktım biliyorum ama bu gün 3 5 kere çık gir yaptım hep 1 dakikada açıldı çok saçmavirüs girmiş olabilir mi aklıma bşaka birşey gelmiyor çünkü