Forza Horizon 5 Açılmıyor?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
merhabalar herkese bir kaç gün önce indirdim o gün açılmıştı ve şimdi deniyorum fakat oyun burada kalıyor bir kaç kere çık gir yaptım ama yine böyle ne yapmam gerekiyor?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (45).png
    Ekran Görüntüsü (45).png
    774.8 KB · Görüntüleme: 63
KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Şöyle bir düzeltme yapmak istiyorum oyun açılıyor fakat çok geç neden anlamadım ilk defa oldu bu zaman tuttum tam 12 dakikada açıldı ?

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam bendede foraznın geç açıldığını bilirim bende 6 dk da açıldığı olmuştu çünkü dünya çok dolu dolu bu yüzden oluyor ilk önce nasıl daha hızlı acılabileceğine bakalım
1.ADIM : arka plandaki sekmeleri ya da uygulamalrı kapatı (youtube dahil yada spotify (biliyorum sende benim gibi müziksiz forza yapamıyorsun :D ))
2.ADIM : Dosyaları doğrulayabilirsini
3.ADIM : Ekran kartı güncellemelerini kontrol et
4.ADIM : Sistem güncellemelerini kontrol et
umarım bu söylediklerim sorununuzu çözer
not:diğer uygulamalar ya da oyunlarda kasma oluyor mu oluyorsa ya da geç açılıyorsa geçmiş olsun büyük ihtimalle ssd kendini yemiş bununda sebebi ssd hem windows çalıştırıyor hem discord hem şudur hem budur derken ssd yıpranıyor şöyle düşünün anneniz diyorki bulaşıkları yıka babanız arabayı yıka derslerinizide yapmanız gerekiyor ve bunların hepsini aynı anda yapmanız gerekiyor ve bunu her gün yaparsanız ne olur bitersiniz yıpranırsınız biz bu yüden hem ssd hem hard disk kullanın fiyat performans yapayım derken geleceğide düşnün derim ben hep umarım ssd kendini yememiştir yediyse geçmiş olsun windows ta yükletmek gerekecek birde yeni ssd parası umarım sadece forza içindir bu yardım edebildiysem ne mutlu bana

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
hocam bendede foraznın geç açıldığını bilirim bende 6 dk da açıldığı olmuştu çünkü dünya çok dolu dolu bu yüzden oluyor ilk önce nasıl daha hızlı acılabileceğine bakalım
1.ADIM : arka plandaki sekmeleri ya da uygulamalrı kapatı (youtube dahil yada spotify (biliyorum sende benim gibi müziksiz forza yapamıyorsun :D ))
2.ADIM : Dosyaları doğrulayabilirsini
3.ADIM : Ekran kartı güncellemelerini kontrol et
4.ADIM : Sistem güncellemelerini kontrol et
umarım bu söylediklerim sorununuzu çözer
not:diğer uygulamalar ya da oyunlarda kasma oluyor mu oluyorsa ya da geç açılıyorsa geçmiş olsun büyük ihtimalle ssd kendini yemiş bununda sebebi ssd hem windows çalıştırıyor hem discord hem şudur hem budur derken ssd yıpranıyor şöyle düşünün anneniz diyorki bulaşıkları yıka babanız arabayı yıka derslerinizide yapmanız gerekiyor ve bunların hepsini aynı anda yapmanız gerekiyor ve bunu her gün yaparsanız ne olur bitersiniz yıpranırsınız biz bu yüden hem ssd hem hard disk kullanın fiyat performans yapayım derken geleceğide düşnün derim ben hep umarım ssd kendini yememiştir yediyse geçmiş olsun windows ta yükletmek gerekecek birde yeni ssd parası umarım sadece forza içindir bu yardım edebildiysem ne mutlu bana
Hocam sadece forza da oluyor evet arka planda Spotify var ama onun dışında bir şey yok hem SSD yi yoracak arkaplanda çalışan bir şey de yok geçen gün normal açıldı hatta bir kaç ay önce de ilk oynadığımda normaldi bu gün oldu sadece her şey güncel 🤷🏻

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hocam sadece forza da oluyor evet arka planda Spotify var ama onun dışında bir şey yok hem SSD yi yoracak arkaplanda çalışan bir şey de yok geçen gün normal açıldı hatta bir kaç ay önce de ilk oynadığımda normaldi bu gün oldu sadece her şey güncel 🤷🏻
O zaman için rahat olsun belki o anlık olabilir internet hızında bağlı rahat ol o zaman

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Yine denedim ama oyun hala aynı geç açılıyor sorun devam ediyor ?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
virüs girmiş olabilir mi aklıma bşaka birşey gelmiyor çünkü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri