Forza Horizon 5 Düşük Sistem Belleği Hatası ?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
247
Merhaba forza Horizon 5 indirdim oyun altta görmüş olduğunuz gibi kendisini bu çözünürlük ve grafik ayarlarında başlattı bende hiç ellemedim ama nedense böyle bir hata verdi değerleri ve hata ile ilgili tüm ss leri attim ekran kartı bellek kullanımı 7 GB Lara dayanmış bu yüzden mi acaba darboğaz falan da yok anlamadım sizde böyle bir şey oldu mu ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (50).png
    Ekran Görüntüsü (50).png
    422 KB · Görüntüleme: 154
  • Ekran Görüntüsü (51).png
    Ekran Görüntüsü (51).png
    687.1 KB · Görüntüleme: 150
  • Ekran Görüntüsü (52).png
    Ekran Görüntüsü (52).png
    697.4 KB · Görüntüleme: 137
  • Ekran Görüntüsü (55).png
    Ekran Görüntüsü (55).png
    2 MB · Görüntüleme: 155

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Merhaba forza Horizon 5 indirdim oyun altta görmüş olduğunuz gibi kendisini bu çözünürlük ve grafik ayarlarında başlattı bende hiç ellemedim ama nedense böyle bir hata verdi değerleri ve hata ile ilgili tüm ss leri attim ekran kartı bellek kullanımı 7 GB Lara dayanmış bu yüzden mi acaba darboğaz falan da yok anlamadım sizde böyle bir şey oldu mu ?
ekran kartın 8gb eğer ayarlar yüksekte oynarsan senden vram istiyor ayarları düşür ya da dediği gibi arkaplan uygulamalarını kapa arka plan'da sanmıyorum uygulama olacağını ama ayarları düşür muhtemelen o ayarlar 8gb'ı geçti

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
bende de verdi uyarıyı ayarları değiştirmeden oynadım herhangi bi sorun olmadı.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
247
ekran kartın 8gb eğer ayarlar yüksekte oynarsan senden vram istiyor ayarları düşür ya da dediği gibi arkaplan uygulamalarını kapa arka plan'da sanmıyorum uygulama olacağını ama ayarları düşür muhtemelen o ayarlar 8gb'ı geçti
FPS fena olmadığı için birde görüntü güzel olsun diye düşürmek istemedim açıkçası düşürdüm darboğaz olur mu peki

bende de verdi uyarıyı ayarları değiştirmeden oynadım herhangi bi sorun olmadı.
Evet bir kere tek verdi ama yine de emin olamadım

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
FPS fena olmadığı için birde görüntü güzel olsun diye düşürmek istemedim açıkçası düşürdüm darboğaz olur mu peki

Evet bir kere tek verdi ama yine de emin olamadım
darboğaz neden olsun. parcalarınız uyumlu darboğaz olamaz

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
247
darboğaz neden olsun. parcalarınız uyumlu darboğaz olamaz
Anladım hocam teşekkür ederim düşürecegim grafikleri peki bu oyunda sürekli mouse imleci kalıyor mu acaba hiç gitmiyor da

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
259
Anladım hocam teşekkür ederim düşürecegim grafikleri peki bu oyunda sürekli mouse imleci kalıyor mu acaba hiç gitmiyor
Evet mouse kaybolmuyo siz sadece ekranın köşesine çekip kaybedebilirsiniz sadece tamamen kaybolma yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri