Forza Horizon 5, The Crew Motorfest, Need for Speed Unbound hangisini tercih edersiniz? Neden?
Suan forza horizon 5 oynuyorum ve begeniyorum. 4ude baya oynamistim ve begenmistim. Motorfesti 5saatlik denemede tecrube ettim ama forza ile nfs ortasi gibi olmus sanirim. Epic indirimleri var unbound da baya indirime girmis. Hepsini alip gecsem mi bilemedim.3 oyunda birbirinden farklı ana tema dışında. Açık dünya için FH5 fakat yarış pisti için tcm ve nfs unbounda bir youtubeden göz gezdirmek lazım.
Motorestte cesitlilikte cok zevkli geldi ama motorfestten sonra forzaya girince motorfest cok siradan geldiSuan forza horizon 5 oynuyorum ve begeniyorum. 4ude baya oynamistim ve begenmistim. Motorfesti 5saatlik denemede tecrube ettim ama forza ile nfs ortasi gibi olmus sanirim. Epic indirimleri var unbound da baya indirime girmis. Hepsini alip gecsem mi bilemedim.![]()
ea play alın xboxtan 250tlye yıllık. unboun bedava geliyor. Zaten böyle oyunlarda 100-200 saat gömmezsiniz sıkılırsıınz. Nfs unbound için en mantıklı ea play.Suan forza horizon 5 oynuyorum ve begeniyorum. 4ude baya oynamistim ve begenmistim. Motorfesti 5saatlik denemede tecrube ettim ama forza ile nfs ortasi gibi olmus sanirim. Epic indirimleri var unbound da baya indirime girmis. Hepsini alip gecsem mi bilemedim.
Motorestte cesitlilikte cok zevkli geldi ama motorfestten sonra forzaya girince motorfest cok siradan geldi
Ben abonelik sevmiyorum ya. Epicte 112.5 liraya geliyor ek olarak yuzde 10u da hesabina iade yapiyor. Videolarini izledim ama bilemedim zevkli mi sariyor mu nasildir. Dediginiz gibi erken sıkabiliyor.ea play alın xboxtan 250tlye yıllık. unboun bedava geliyor. Zaten böyle oyunlarda 100-200 saat gömmezsiniz sıkılırsıınz. Nfs unbound için en mantıklı ea play.
motorfestte ultimate almaya gerek var mı acaba hangi sürümü alsam. açıklamalarına baktım ama sadece araba veriyor sanırım. bilginiz var mı bu konuda3 oyunda birbirinden farklı ana tema dışında. Açık dünya için FH5 fakat yarış pisti için tcm ve nfs unbounda bir youtubeden göz gezdirmek lazım.
Forzayi oynuyorum ve evet mukemmel her yonuyle. Ek olarak digerlerinide alsam mi diye dusunuyorum.'' Forza Horizon 5 '' Derim direk diğer oyunların videolarını izledim hiç oymadım ama grafik olsun arkadaşlar ile oynama olsun Forza daha iyi geliyor.
Daha iyisini yapana kadar Forza Horzion devam diyorum ben
O konu da bir şey diyemem işte ben oylama yaptığın 2 oyunu da hiç oynamadım sadece videolarını izledim, he kötü mü? Dersen hayır kötü değil onların grafikleri de çok iyi gözüküyor ama Forza bir başka be ağa.Forzayi oynuyorum ve evet mukemmel her yonuyle. Ek olarak digerlerinide alsam mi diye dusunuyorum.
Motorfesti 5saat oynadim deneme olarak ve ardindan forzaya girince o kadar forza kalitesini belli etti ki cok fark vardi ama oynanis ve cesitlilik olarakta motorfest sariyor. Devami nasi olur bilmiyorum. Nfs de tam arcade yani videolardan bile belli donuslerinden ama heate gore daha cok begenilmis. Biri cikip sariyor zevkli evet eglenceli dese gazina gelip alirimO konu da bir şey diyemem işte ben oylama yaptığın 2 oyunu da hiç oynamadım sadece videolarını izledim, he kötü mü? Dersen hayır kötü değil onların grafikleri de çok iyi gözüküyor ama Forza bir başka be ağa.
ya konu açtım ama yine sana da sorayım bilgin vardır belki. Motorfestte deluxe ile ultimatenin pek bi espiris yok. Ya standart ya da gold alacam(gold indirimde olmadığı için ultimateye teşvik ediyor.) bu tür oyunlarda verdiği araç paketini parayla satın almadığında oyun içi parasıyla da erişemiyorsun dimi?O konu da bir şey diyemem işte ben oylama yaptığın 2 oyunu da hiç oynamadım sadece videolarını izledim, he kötü mü? Dersen hayır kötü değil onların grafikleri de çok iyi gözüküyor ama Forza bir başka be ağa.
Oyundan oyuna değişir motorfestte alabilirsin diye umuyorum bu arada en iyisi fh5 motorfestin tek iyi yanı dediğiniz gibi çeşitlilik ben sadece motor sürmek için giriyorum onaCevapla
ya konu açtım ama yine sana da sorayım bilgin vardır belki. Motorfestte deluxe ile ultimatenin pek bi espiris yok. Ya standart ya da gold alacam(gold indirimde olmadığı için ultimateye teşvik ediyor.) bu tür oyunlarda verdiği araç paketini parayla satın almadığında oyun içi parasıyla da erişemiyorsun dimi?
Amaaan stres olacagima aldim ultimate paketini. Forza 5 ultimate zaten var. Nfs de aldim. Sirf arada boyle kafa dagitmalik girecem zaten. Yorumunuz icin tesekkur ederimOyundan oyuna değişir motorfestte alabilirsin diye umuyorum bu arada en iyisi fh5 motorfestin tek iyi yanı dediğiniz gibi çeşitlilik ben sadece motor sürmek için giriyorum ona
Bu nfs baya kotuOyundan oyuna değişir motorfestte alabilirsin diye umuyorum bu arada en iyisi fh5 motorfestin tek iyi yanı dediğiniz gibi çeşitlilik ben sadece motor sürmek için giriyorum ona
O yüzden hiç ismini bile geçirmedimBu nfs baya kotu100lira verdim diye iade etmem belki ama heatten daha kotu bence
![]()
Yorumlar heatten daha iyi cart curt diyodu rezaletO yüzden hiç ismini bile geçirmedim![]()
forza 5 ile devam ya ikisinide iade ettim. hiç sarmadı hiç.O yüzden hiç ismini bile geçirmedim![]()