Fp sistemler

ZABZERON

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şimdi fp yapan kanallara baktığımız zaman (PC hocası dışında) o kadar saçma şekilde yaptıklarını görüyorumki eskiden ekran kartı fiyatına sistem videosu yapılırdı şimdi normal kendi topladığın sistem daha ucuza geliyor bunun bı nedeni varmı yoksa kanalların saçmalığı mı

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Öyle bir şey yok ki.

KS

ZABZERON

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Öyle bir şey yok ki.
Eski sistem videolarına baktığım zaman ZAMANINA GÖRE ekran kartı fiyatına sistem videosu çektiklerini görüyorum diyorum uzun zamandır piyasayı takip ediyorsan anlarsın ne demek istediğimi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Eski sistem videolarına baktığım zaman ZAMANINA GÖRE ekran kartı fiyatına sistem videosu çektiklerini görüyorum diyorum uzun zamandır piyasayı takip ediyorsan anlarsın ne demek istediğimi
Ben daha çok "kendi topladığın daha ucuza geliyor " kısmına takıldım ve katılmıyorum. Şuan durumlar böyle yapacak bir şey yok. Zamanında olabilir ama şu zamanda gpu fiyatına sistem çıkaran markalar batar hocam. Düşünseneze 8-10k ya 12400f 3060 sistem çıkarıyorsunuz :D .

KS

ZABZERON

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben daha çok "kendi topladığın daha ucuza geliyor " kısmına takıldım ve katılmıyorum. Şuan durumlar böyle yapacak bir şey yok. Zamanında olabilir ama şu zamanda gpu fiyatına sistem çıkaran markalar batar hocam. Düşünseneze 8-10k ya 12400f 3060 sistem çıkarıyorsunuz :D .
Yani tabiki tüm sistemler bu fiyattan çıksın demiyorum ama az karlı sistemler çıkarıyorlardı firmalar, az stoklu bunun artık olmadığından bahsediyorum ve birde vatandan sanırım 11400f 3060 bı sistemi 16k civarına çıkarmıştım 16k ya firmalar 3050 li sistem satıyorlar

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yani tabiki tüm sistemler bu fiyattan çıksın demiyorum ama az karlı sistemler çıkarıyorlardı firmalar, az stoklu bunun artık olmadığından bahsediyorum
Kur sürekli artıyor firmalar zarara girmek istemiyor. Zaten firmalarla anlaşırken zorluk yaşıyorlarmış. Firmalarda haklı. Yapacak bir şey yok maalesef keşke dediğiniz gibi ekran kartı fiyatına çıksa sistemler.

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Şimdi fp yapan kanallara baktığımız zaman (PC hocası dışında) o kadar saçma şekilde yaptıklarını görüyorumki eskiden ekran kartı fiyatına sistem videosu yapılırdı şimdi normal kendi topladığın sistem daha ucuza geliyor bunun bı nedeni varmı yoksa kanalların saçmalığı mı
Genelde youtube kanalları F/P sistem paylaşıyor stokları az oldugu için hemen bitiyor. Şuan kripto piyasası ağlıyor kan revan içinde yoksa bu paralara ekran kartının "e" sini alamazsın :D :D

Geçen sene arkadaşım 1500 dolara rtx 3060ti+5600x sistem aldı. BTC o ara +55Kdı şuan 20K. Şuan rtx 3060ti sistemler 1000-1100 dolar.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri