Fps Drop Sorunu

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba öncelikle Csgo da fpsim 90 100 dü bilgisayara GTA 5 i kurdum sonra csgo da fps drop yemeye başladım GTA 5 denmi oldu bilmiyorum ama GTA yi yukledikten sonra oldu fps drop ekran kartından dolayimi olur. Ekran kartım gigabyte GT 420 2gb ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum oem rx470 iyimidir
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

KS

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Enes Değirmenci' Alıntı:
Oyun içerisinden Msi After Burner açık iken görsel atar mısınız?

G6nQsy

WUMgxI

https://hizliresim.com/9i8Lcc 

fps drop yiyince 30 a kadar düşüyor fps ekran kartından dolayımıdır?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam keşke işlemci kullanımınıda açsaymışsın. Ancak değerlere bakınca işlemcinin ekran kartını beslediğini görebildim. Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz?  İşlemciniz nedir? 

Sisteminizin tam teknik özelliklleri nedir? Son zamanlarda driver güncellemesi yaptınız mı? Windows güncellemesi yaptınız mı?

KS

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam keşke işlemci kullanımınıda açsaymışsın. Ancak değerlere bakınca işlemcinin ekran kartını beslediğini görebildim. Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz?  İşlemciniz nedir? 

Sisteminizin tam teknik özelliklleri nedir? Son zamanlarda driver güncellemesi yaptınız mı? Windows güncellemesi yaptınız mı?
işlemci i5 6400 3.30ghze kadar çıkıyor. Bu sorun 4 5  gün önce gta yı yükledikten sonra olmaya başladı driverlar güncel windows güncel
 intel hd graphics 530
gigabyte gt 420 2gb
hyperx fury 1x8gb ram
h110m-d anakart
intel core i5 6400 
seagate 1tb harddisk

Turbo boostu kapatınca düzeldi yardiminiz için çok teşekkürler sizce GT 420 ile rx460 arasında fazla fark varmıdır rx460la kaç fps alirim tahmini

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam ekran kartı bu sistem için çok düşük olmuş. Alabiliyorsanız bir rx 570 bu sisteme çok iyi gelir. 

Rx 460 konusunda da evet çok fark var

KS

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam ekran kartı bu sistem için çok düşük olmuş. Alabiliyorsanız bir rx 570 bu sisteme çok iyi gelir. 

Rx 460 konusunda da evet çok fark var
 hocam rx460 artık nasıl sizce eskimi kaldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri