fps dususu

onur kose

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sımdı i 3 core 2.10 ghz turbosu 2.30 8 gb ram mx110 ekran kartı bı laptop ta valornat oynuyorum normalde 90 fps alıyorum en az 70 e dusuyo ama 4 saat falan oynadıktan sonra fpsm 40 a dusuyo bu neden kaynaklanıyo altında sogutucu da var ısınmıyo bakıyorum ama bıde ben sunu fark ettım 4 saat sonra laptop uma yenıden baslatınca nedense duzelıyo fps tekrardan 90 en az 70 e dusuyo duzelıyo yenıden baslattımmmı bu nasıl oluyo anlamadım ??

naapmam lazım hocam bana bı cozum verın nolursunuz  ekran kartı ısınması dıye bı kac kısı oyle dedı anlamadım bana acıklayıcı bı sekılde napacagımı neyden kaynaklandıgını yazarmısınız pls yalvarrım hocam :(

Asklepios

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar benim bilgisayarım da 2 ssd i5 4460 rx 5500  xt 8gb oc msı pc mate z97 g skıll 2*4+8 ram  650watt 80 plus power var ancak oyunlarda sürekli fps düşüşü yaşıyorum lol de bile en fazla 100 fps falan olıuyor bir türlü anlayamdım lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorununuz termal macun kaynaklı olabilir.Laptopunuzun güncellemelerini tamamen yaptıktan sonra lütfen termal macun değişimi ve temizliği yapınız sorunun kalacağını düşünmüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri