Öneri Fps Oyunları Için Kulaklık Önerisi

Sarmısakcafer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cs2 valorant oynamaktayım ses kasma odaklı güzel görünümlü bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçe sorunu yok güzel ses kasmasını istiyorum ve ayrıca corsair void tercihinizde olurmu

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

1.SteelSeries Arctis Nova Pro
2.Logitech G PRO X 2
3.Corsair HS80

En iyilerini sıraladım. Bütçenize göre wireless olanlarını ya da kablolu olanlarını seçebilir ve alabilirsiniz.​

KS

Sarmısakcafer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
g pro x yazılımı ile tamamen nanay oluyor 2 de bu düzeltildimi bilmiyorum bütçeniz eğer yüksekse ses kartı + sennheiserdan bakabilirsiniz

mesela bende fiio k11 sennheiser ie 200 var logitech g pro x 1. nesil var 2 sinide test ettim pubgde ie 200 k11 kombinasyonu ayak seslerini yönlerini daha iyi veriyor

coğu insan müzik kulaklıklarıyla ses kasılmaz vs diyor yani ön yargılı olmamak lazım bir kulaklık ne kadar mikro detay ses sahne genişliği ne kadar iyiyse müzik kulaklığı olsun vs farketmez oyundada iyi ses kastırır g pro x te alamadığım ayak seslerini ie 200 daha net ve belirgin alıyorum arkadaş duvar arkasında duvar arkasından nereye gittiğini sesi duyaraktan takip edebiliyorum g pro x te bunu yapamıyodum şahsen

şöyle bir eksi yanı var bu tarz setuplar cok pahalı oluyor

mikrofonları olmadığı için ekstradanda bir mikrofon almanız lazım

şöyle bir detayda vereyim ie 200 aldıktan sonra ben müzik dinlemiyormuşum dedirtti bana :D

Son düzenleme:
KS

Sarmısakcafer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
g pro x yazılımı ile tamamen nanay oluyor 2 de bu düzeltildimi bilmiyorum bütçeniz eğer yüksekse ses kartı + sennheiserdan bakabilirsiniz

mesela bende fiio k11 sennheiser ie 200 var logitech g pro x 1. nesil var 2 sinide test ettim pubgde ie 200 k11 kombinasyonu ayak seslerini yönlerini daha iyi veriyor

coğu insan müzik kulaklıklarıyla ses kasılmaz vs diyor yani ön yargılı olmamak lazım bir kulaklık ne kadar mikro detay ses sahne genişliği ne kadar iyiyse müzik kulaklığı olsun vs farketmez oyundada iyi ses kastırır g pro x te alamadığım ayak seslerini ie 200 daha net ve belirgin alıyorum arkadaş duvar arkasında duvar arkasından nereye gittiğini sesi duyaraktan takip edebiliyorum g pro x te bunu yapamıyodum şahsen

şöyle bir eksi yanı var bu tarz setuplar cok pahalı oluyor

mikrofonları olmadığı için ekstradanda bir mikrofon almanız lazım

şöyle bir detayda vereyim ie 200 aldıktan sonra ben müzik dinlemiyormuşum dedirtti bana :D
Peki benim işimi corsair void elit de görür mü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri