- Tepki
- 2
Cs2 valorant oynamaktayım ses kasma odaklı güzel görünümlü bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçe sorunu yok güzel ses kasmasını istiyorum ve ayrıca corsair void tercihinizde olurmu
Teşekkür ederimCorsair Void de alınır kardeşim, veya Logitech G G733 de alına bilir.
Cansın1.SteelSeries Arctis Nova Pro
2.Logitech G PRO X 2
3.Corsair HS80
En iyilerini sıraladım. Bütçenize göre wireless olanlarını ya da kablolu olanlarını seçebilir ve alabilirsiniz.
Peki benim işimi corsair void elit de görür müg pro x yazılımı ile tamamen nanay oluyor 2 de bu düzeltildimi bilmiyorum bütçeniz eğer yüksekse ses kartı + sennheiserdan bakabilirsiniz
mesela bende fiio k11 sennheiser ie 200 var logitech g pro x 1. nesil var 2 sinide test ettim pubgde ie 200 k11 kombinasyonu ayak seslerini yönlerini daha iyi veriyor
coğu insan müzik kulaklıklarıyla ses kasılmaz vs diyor yani ön yargılı olmamak lazım bir kulaklık ne kadar mikro detay ses sahne genişliği ne kadar iyiyse müzik kulaklığı olsun vs farketmez oyundada iyi ses kastırır g pro x te alamadığım ayak seslerini ie 200 daha net ve belirgin alıyorum arkadaş duvar arkasında duvar arkasından nereye gittiğini sesi duyaraktan takip edebiliyorum g pro x te bunu yapamıyodum şahsen
şöyle bir eksi yanı var bu tarz setuplar cok pahalı oluyor
mikrofonları olmadığı için ekstradanda bir mikrofon almanız lazım
şöyle bir detayda vereyim ie 200 aldıktan sonra ben müzik dinlemiyormuşum dedirtti bana![]()
arkadaşın dediği gibiPeki benim işimi corsair void elit de görür mü