Fps Oyunlarında Bir Süre Sonra Fps Düşüşü

Mievra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba 5060ti 16 gb ryzen 5 7500f bir sistemim var aldığımdan beri cs2 ve valorant oynarken ilk saatler 400 500 fps aliyorum bu biraz oynadiktan sonra 250 300 fps e dusuyor ve bu iki oyundada oluyor bunun kesin cozumunu bilen var mi facebook grubundada baya bi arkadas ayni sorunlari yasadigindan bahsetmis neden olur bu

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
işlemci, cpu düşük bir ihtimal anakartın süre zarfında fazla ısınması sonucu throttle'a girmesi performansı düşürebilir. işlemci, gpu, anakart en fazla sıcaklıkları nasıl. bunların hepsini en güzel şekilde hwinfo64 uygulamasından pik noktalarına kadar görebilirsin. bu genelde kasa içi fırına döndüğünde olabiliyor kasanın yan kapağını açıp bir deneyebilirsin.bu bir ihtimaldi

benzer sıkıntılardan muzdarip cs ve valorant oynayan bir arkadaşa ne yaptım. verim aldık.

biosu güncelledim. biostan ram xmp yi, resizable bar'ı açtım. eski sürücüyü ddu ile temizleyip son nvidia sürücüsünü kurdum. revi os modifikasyonu yükledim. istediği sonucu aldı.

KS

Mievra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
işlemci, cpu düşük bir ihtimal anakartın süre zarfında fazla ısınması sonucu throttle'a girmesi performansı düşürebilir. işlemci, gpu, anakart en fazla sıcaklıkları nasıl. bunların hepsini en güzel şekilde hwinfo64 uygulamasından pik noktalarına kadar görebilirsin. bu genelde kasa içi fırına döndüğünde olabiliyor kasanın yan kapağını açıp bir deneyebilirsin.bu bir ihtimaldi

benzer sıkıntılardan muzdarip cs ve valorant oynayan bir arkadaşa ne yaptım. verim aldık.

biosu güncelledim. biostan ram xmp yi, resizable bar'ı açtım. eski sürücüyü ddu ile temizleyip son nvidia sürücüsünü kurdum. revi os modifikasyonu yükledim. istediği sonucu aldı.
sicakliklar normal zaten kafama takilan sey fps oyunlari disi herhangi bir sorun olmamasi bios guncellemeyi deneyecegim cevap icin tesekkurler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri