Fps sabit kalmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocalarım bende bir laptop var 'Toshiba satellite L755-14f ' sistemin donanımının farkındayım ama bu Fps sabit kalmamasına bir akıl erdiremedim, sıcaklığa yoruyorum ama bir saniye bile mi sabit kalmaz onu ya bu Fps sürekli 80-40-20-100 böyle böyle gidiyor. Msı ile ekran görüntüsü çektim bir kaç tane bir beyin fırtınası yapalım isterim  :D . İlk alındığı zaman yağ gibi pes 2013 oynuyordum şimdi takıla takıla oynatıyor üst seviye bir oyunda değil mesela ama onda bile yapıyor yani. Az çok oyun oynattırsa kişisel bilgisayarımı kardeşlerimden koruyacağım için benim için biraz önem taşıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

PlaEyv.jpg

nONGX1.jpg

9mrpMQ.jpg

y0pnYa.jpg

D75kLz.jpg

PlaY4N.jpg

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
o işlemci sıcaklığı eğer doğruysa termal macun yenile fana bak çok yüksek değerler ve vsync kullan 60 a sabitlesin işte :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
hacı evi bunlamı ısıtıyorsunuz :D Sıcaklıktan dolayı fps düşüşlerin olmakta notebook soğutucu yada termal macun değiştirmelisin

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam temizliğini yeni yaptım arkadaşın ama sonuçta değişme yok maalesef. Soğutucu falan düşündüm bende ama 2 gün ömrü olur ondan para vermek istemedim :)

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Oğuzhan Gündüz' Alıntı:
Hocam temizliğini yeni yaptım arkadaşın ama sonuçta değişme yok maalesef. Soğutucu falan düşündüm bende ama 2 gün ömrü olur ondan para vermek istemedim :)

fanı düzgün çalışıp üflüyormu benim dandik grundig bile en ağır oyunda max 80 derece

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Fanı da çalışıyor bir kaç yıl önce bozulmuştu ses falan geliyordu o zaman değiştirmiştim, kasa falan yapmayı düşünüyorum fanlı falan :)

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Gözü karartıp son bir iyilik yapacağız galiba hocam, teşekkürler fikirleriniz için. Önerdiğiniz bir ürün varsa onu denemek isterim 15,6" ekran boyutu.

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam çok uçuk olmasın 50 lira diyebilirim verdiğim her parayı boşa görüyorum bu makine için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri