Free-Sync Premium, G-Sync Uyumu

melih_67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşalar merhaba, Laptobuma Lg Ultragear 24GN65R-B model monitörü almaya karar verdim fakat bu monitörde amd free-sync premium özelliği var, benim laptobun ekran kartı nvidia gtx 1070 ve laptobun ekranında g-sync özelliği var, bu monitörü aldığımda g-sync özelliğini kullanabilir miyim? kullanmam için neler yapmam lazım? laptobumda mini display port girişi ve hdmi girişi var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşalar merhaba, Laptobuma Lg Ultragear 24GN65R-B model monitörü almaya karar verdim fakat bu monitörde amd free-sync premium özelliği var, benim laptobun ekran kartı nvidia gtx 1070 ve laptobun ekranında g-sync özelliği var, bu monitörü aldığımda g-sync özelliğini kullanabilir miyim? kullanmam için neler yapmam lazım? laptobumda mini display port girişi ve hdmi girişi var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
dp girisi lazım ve evet g sync acabilirsin

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Kullanırsın freesync ayarını aç monitorde birde denetim masasından gsync aktif et tamamdir

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Mini display to display kablosu mu almam lazım yoksa hdmi yeter mi? Bir de display kablonun 1.2,1.4 diye versiyonları varmış hangisi uyumlu olur?
HDMI 2.1 ile açılabiliyor ancak. HDMI 2.0 ve altı ile olmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri