Freesync MONİTÖRLER ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunus Emre Ilgın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar. 75hz lik orta fiyatlı bir monitör almak istiyorum. Daha önceki konularımdan bir tanesinde de hocalarıma sormuştum. 2 öneri geldi. Birisi Asus' un diğeri AOC' un monitörüydü. AOC' un G2590VXQ modeli önerildi. Monitör benim hoşuma gitti ama aklıma tek bir şey takıldı. Freesync özelliği bulunduğunu gördüm. Freesync ' nin tam olarak ne anlama geldiğini veya ne işe yaradığı hakkında pek bi bilgim yok. Sadece AMD ekran kartıyla birkaç ilgisi olduğunu biliyorum. Aklıma takılan şey ben bu monitörü nvidia ekran kartıyla kullansam bi sıkıntı çıkar mı ? Herhangi bir zararını görür müyüm ? Gerçekten merak ettiğim bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hayır herhangi bir zarar yada bir sorun söz konusu değil.Freesync amd ekran kartları için geliştirilmis bir teknoloji.Nvdia için bu teknoloji gysnc oluyor hocam alıp kullanabilirsiniz :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Yunus Emre Ilgın' Alıntı:
Selamlar. 75hz lik orta fiyatlı bir monitör almak istiyorum. Daha önceki konularımdan bir tanesinde de hocalarıma sormuştum. 2 öneri geldi. Birisi Asus' un diğeri AOC' un monitörüydü. AOC' un G2590VXQ modeli önerildi. Monitör benim hoşuma gitti ama aklıma tek bir şey takıldı. Freesync özelliği bulunduğunu gördüm. Freesync ' nin tam olarak ne anlama geldiğini veya ne işe yaradığı hakkında pek bi bilgim yok. Sadece AMD ekran kartıyla birkaç ilgisi olduğunu biliyorum. Aklıma takılan şey ben bu monitörü nvidia ekran kartıyla kullansam bi sıkıntı çıkar mı ? Herhangi bir zararını görür müyüm ? Gerçekten merak ettiğim bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Sorun olmaz nvidia ilede kullanılır ancak asus kalitesi aoc dan daha önde iki monitörde 75 hz ise asusu tercih edin

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Aslında ben monitör konusunda wiewsonic ve benq der susarım bu işi adamlar biliyor.Ürünleri çok kaliteli yıllardır kalitesini yansıtan firmalar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Aslında ben monitör konusunda wiewsonic ve benq der susarım bu işi adamlar biliyor.Ürünleri çok kaliteli yıllardır kalitesini yansıtan firmalar.

evet iki markada kalite ve servis olarak öndeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri