hocam bilmiyordum kusura bakmayın hemen siliyorumBunu geyik kategorisine açmak lazım![]()
Hayır gerek yok konuyu ilgili kategoriye taşıdım zaten.hocam bilmiyordum kusura bakmayın hemen siliyorum
Sağol cok cömertsinHayır gerek yok konuyu ilgili kategoriye taşıdım zaten.
Fsr ile dlss rekabeti hiç bitmesin yawfsr 3.0 geldiğinde tek dayanağı ağbeyy dlsss yiaaa diyen nvdia fanboyları ne diyecek çok merak ediyorum.
Fsr dlls kadar iyi olamazfsr 3.0 geldiğinde tek dayanağı ağbeyy dlsss yiaaa diyen nvdia fanboyları ne diyecek çok merak ediyorum.
Çıkmadı ki daha bilemiyoruz. Belki iyi olabilecek belki iyi olamayacak. Sırf AMD yapıyor diye "olamaz" diyorsak büyük bir fanboyluk söylemi ve hatası olur ama AMD yazılım geçmişine dair bakıyorsak da firmanın yazılım anlamında kendini geliştirmeye çalıştığı ortada olduğu için yine bilimsel olmayan bir yaklaşım olur. En net bilgiyi FSR 3 geldiği ve yaygınlaştığı zaman görebileceğiz.Fsr dlls kadar iyi olamaz
FSR 3 geldigi zaman direk bi konu açıp haber edicem herkese kaç fps veriyor diyeÇıkmadı ki daha bilemiyoruz. Belki iyi olabilecek belki iyi olamayacak. Sırf AMD yapıyor diye "olamaz" diyorsak büyük bir fanboyluk söylemi ve hatası olur ama AMD yazılım geçmişine dair bakıyorsak da firmanın yazılım anlamında kendini geliştirmeye çalıştığı ortada olduğu için yine bilimsel olmayan bir yaklaşım olur. En net bilgiyi FSR 3 geldiği ve yaygınlaştığı zaman görebileceğiz.
Umarım iyi olur. Zira rekabet son kullanıcı olacak bize yarayacak. Hem RTX 4080 hem de Rx 7900xt kullanıcısı olarak merak ediyorum.FSR 3 geldigi zaman direk bi konu açıp haber edicem herkese kaç fps veriyor diye
Tahminimce 60 fps alıyorsam 75-90 yapar yüksek ayarlarda
Birisi yazılım diğeri donanım fanboy değil sonuçlar ortadaÇıkmadı ki daha bilemiyoruz. Belki iyi olabilecek belki iyi olamayacak. Sırf AMD yapıyor diye "olamaz" diyorsak büyük bir fanboyluk söylemi ve hatası olur ama AMD yazılım geçmişine dair bakıyorsak da firmanın yazılım anlamında kendini geliştirmeye çalıştığı ortada olduğu için yine bilimsel olmayan bir yaklaşım olur. En net bilgiyi FSR 3 geldiği ve yaygınlaştığı zaman görebileceğiz.
PekiBirisi yazılım diğeri donanım fanboy değil sonuçlar ortada
Üzülme dostum üzülmeni peki diyişinden anladım sen yinede fsr3 kullancan ve 200+ fps alcan sevinnn
"Peki" deme sebebim tartışmak istememekten kaynaklı, çünkü arkadaş söylediklerimi anlayamamış ya da anlamak istememiş, bende tekrar tekrar anlatmak istemedimÜzülme dostum üzülmeni peki diyişinden anladım sen yinede fsr3 kullancan ve 200+ fps alcan sevinnn
bende seviniyorum 90 fps ile oyun keyfi
Adamda zaten rtx 4080 var niye üzülsün knkÜzülme dostum üzülmeni peki diyişinden anladım sen yinede fsr3 kullancan ve 200+ fps alcan sevinnn
bende seviniyorum 90 fps ile oyun keyfi
kanka adamda rx 7900xt var....Adamda zaten rtx 4080 var niye üzülsün knk
Tmm yani niye üzülsünkanka adamda rx 7900xt var....
dlss yok diyeTmm yani niye üzülsün