FSR 3.0 Alan Benim Ekran Kartın Halleri.

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
fsr 3.0 geldiğinde tek dayanağı ağbeyy dlsss yiaaa diyen nvdia fanboyları ne diyecek çok merak ediyorum.

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Fsr yazılımsal, dlss donanımsal olduğu için fsr dlss kadar iyi olamayabilir ama yaklaşacağını düşünüyorum yani aralarında çok bir fark olmaz bence. Ayrıca bu rekabetin bize yaradığından kesinlikle eminim.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
222
Fsr dlls kadar iyi olamaz
Çıkmadı ki daha bilemiyoruz. Belki iyi olabilecek belki iyi olamayacak. Sırf AMD yapıyor diye "olamaz" diyorsak büyük bir fanboyluk söylemi ve hatası olur ama AMD yazılım geçmişine dair bakıyorsak da firmanın yazılım anlamında kendini geliştirmeye çalıştığı ortada olduğu için yine bilimsel olmayan bir yaklaşım olur. En net bilgiyi FSR 3 geldiği ve yaygınlaştığı zaman görebileceğiz.

KS

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Çıkmadı ki daha bilemiyoruz. Belki iyi olabilecek belki iyi olamayacak. Sırf AMD yapıyor diye "olamaz" diyorsak büyük bir fanboyluk söylemi ve hatası olur ama AMD yazılım geçmişine dair bakıyorsak da firmanın yazılım anlamında kendini geliştirmeye çalıştığı ortada olduğu için yine bilimsel olmayan bir yaklaşım olur. En net bilgiyi FSR 3 geldiği ve yaygınlaştığı zaman görebileceğiz.
FSR 3 geldigi zaman direk bi konu açıp haber edicem herkese kaç fps veriyor diye

Tahminimce 60 fps alıyorsam 75-90 yapar yüksek ayarlarda

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
222
FSR 3 geldigi zaman direk bi konu açıp haber edicem herkese kaç fps veriyor diye

Tahminimce 60 fps alıyorsam 75-90 yapar yüksek ayarlarda
Umarım iyi olur. Zira rekabet son kullanıcı olacak bize yarayacak. Hem RTX 4080 hem de Rx 7900xt kullanıcısı olarak merak ediyorum.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,962
Birisi yazılım diğeri donanım fanboy değil sonuçlar ortada

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
222
Üzülme dostum üzülmeni peki diyişinden anladım sen yinede fsr3 kullancan ve 200+ fps alcan sevinnn

bende seviniyorum 90 fps ile oyun keyfi
"Peki" deme sebebim tartışmak istememekten kaynaklı, çünkü arkadaş söylediklerimi anlayamamış ya da anlamak istememiş, bende tekrar tekrar anlatmak istemedim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri