Full Modüler Güç Kaynağı Tafsiyesi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ürün 30 cm uzatma kablosu olarak geçiyor hocam. Direkt psu üzerinden yetişeceğini sanmıyorum.
uzatma zaten bu kasada görünecek kısım isteyenler linkte daha uzunda sipariş verebiliyor bu ekleme yapılıp diğer kablo ucuna psu değişmeden kullanmayı sağlıyor modüler olsun yada olmasın açıkçası bu fikri veren arkadaşa teşekkür ederim ben psu bakıyordum bunla sorunum düzelecek ben kasanın içi gri beyaz ağırlıklı yaptım kablo siyahlarda beyaz olduğunda görüntü iyileşecek amacım bu

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Başta uzun şekilde direkt psu çıkışlı istediğiniz için pahalı ve sayılı ürün önermiştik. Uzatma kablosu seçeneği çok zaten. Bir arkadaş da kendi psusunu paylaştı direkt olarak psunun kabloları beyaz. Tercih sizin tabi hayırlı olsun.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
uzatma zaten bu kasada görünecek kısım isteyenler linkte daha uzunda sipariş verebiliyor bu ekleme yapılıp diğer kablo ucuna psu değişmeden kullanmayı sağlıyor modüler olsun yada olmasın açıkçası bu fikri veren arkadaşa teşekkür ederim ben psu bakıyordum bunla sorunum düzelecek ben kasanın içi gri beyaz ağırlıklı yaptım kablo siyahlarda beyaz olduğunda görüntü iyileşecek amacım bu
Evet, PSU'nun mevcut kendi kablolarına ekleme yapacaksınız.

Şimdiden hayırlı olsun.
Amazon'daki seti neden tercih etmediniz? Biraz daha hesaplıydı.

KS

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Evet, PSU'nun mevcut kendi kablolarına ekleme yapacaksınız.

Şimdiden hayırlı olsun.
Amazon'daki seti neden tercih etmediniz? Biraz daha hesaplıydı.
türkiye de olması dolasıyla hızlı kargo niyeti :)

Son düzenleme:
KS

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Başta uzun şekilde direkt psu çıkışlı istediğiniz için pahalı ve sayılı ürün önermiştik. Uzatma kablosu seçeneği çok zaten. Bir arkadaş da kendi psusunu paylaştı direkt olarak psunun kabloları beyaz. Tercih sizin tabi hayırlı olsun.
örgü kablo olmadığı için psu kablosunu beğenmedim normal plastik kablo örgü beyazlar daha şık ve güzel duruyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri