Öneri Fxsound Ve Aimp Equalizer Ses Düzenleme Yazılımları

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
482
Yeni tip gelişmiş kulaklıklar, pc için hoperlörlede kendine özgü yazılımları, equalizer ayarları, surround nitelikleri bulunuyor.
İzlediğim kadarıyle belli başlı markaların ürünlerinde mevcut.
Yazılımı olmayan, kulaklıklar ve hoperlörler için Windows equalizer türü ayarlamalara ship olmadığından, bu tür yazılımlar ses açısından kullanılabiliyor.

FxSound, AIMP e göre daha basit grafik arayüzü ve dokuz bant grafik equalizer ayarlama ile geliyor.
Şüphesiz bu tür farklı uygulama ve yazılımlar da mevcut. Kullandığım, ve belli bir tecrübe edindiğim için için paylaşmak istedim.

Resmi sitesinden açıklamalar:
Ses kalitesini, ses seviyesini ve bası artırmak için ücretsiz açık kaynaklı yazılım. Özelleştirilmiş ses için ekolayzır, efektler ve ön ayarlar dahil.
Müzik
FxSound cihazlarınızın ve sıkıştırılmış seslerinizin kısıtlamalarını düzeltir.

Video Oyunları
Sanal dünyanıza tam anlamıyla dalmanız için surround ses.
Kırmızı film simgesi
TV ve Filmler
FxSound, en sevdiğiniz dizi ve filmlerin sesini düzgünleştirir ve iyileştirir.
Kırmızı mikrofon simgesi
Transkripsiyon
FxSound akıl sağlığınızı korumak için netliğinizi artırır. Daha az geri sarın.

Birebir masaüstünden alınmış foto:

Screenshot_4.png

Diğer açıklamalar ve özellikler için resmi sitesi:

AIMP çok daha gelişmiş özelliklere sahiptir.
18 bantlı grafik ekolayzır içerir.
Çeşitli ses kodeklerini destekler ve ses dosyalarını dönüştürmek ve meta verilerini düzenlemek için araçlar içerir. Ayrıca, kullanıcı yapımı görünümler ve eklentiler yükleme yeteneğine de sahiptir. Program müzik çalmanın yanı sıra bir ses düzenleyicisi olarak da işlev görerek MP3 etiketlerini değiştirmeyi ve çalma listeleri oluşturmayı kolaylaştırır.

afw_main-1.png

AIMP, Windows veya Linux (Wine aracılığıyla) için güçlü ve ücretsiz bir ses oynatıcısıdır. Yerel dosyaları, NAS'ı, bulutları ve podcast'leri destekler. Ayrıca ses dosyalarıyla çalışmak için güçlü araçlar içerir. Desteklenen biçimler: aac. ape. dff. dsf. flac. it. m4a. m4b. mo3. Mod, MP2, mp3 ve mp4 mpc mpga mpga s3m. tta. umx. wav. webm. wv. xm. Klasörlere göre birden fazla çalma listesi ve akıllı çalma listesi oluşturulabilir. Tekrar kazanımı veya tepe noktası tabanlı normalizasyon yoluyla ses normalizasyonu. AudioTrack / OpenSL / AAudio çıkış yöntemleri için destek. Özel dosya sağlayıcıları ve OTG depolamaları için destek

Resmi Sitesi: VPN ile ulaşmak gerekebilir

Son düzenleme:

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ben Realtek Audio Console dan hallediyordum bu işleri sonra Dtscustom özelliğini getirdiler ekolayzer ayarı gitti,kulaklık takmadan işe yaramıyor Fx e geçmek zorunda kaldım sonradan alıştım başarılı proğram.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri