- Tepki
- 45
Merhaba g435 veya asus he alacağım 2300-2500 TL bütçem var hangisi daha iyidir
Blackshark v2xMerhaba g435 veya asus he alacağım 2300-2500 TL bütçem var hangisi daha iyidir
Hocam wireles lazim ve o urun den var bende garantide şuan bek surekli laptobumu tasiyorum wireless mouse aldim çok işimi gödüyor kulaklikta wireless olmaliBlackshark v2x
2si arasinda hangisi daha iyiBlackshark v2x
H3Hocam wireles lazim ve o urun den var bende garantide şuan bek surekli laptobumu tasiyorum wireless mouse aldim çok işimi gödüyor kulaklikta wireless olmali
2si arasinda hangisi daha iyi
G435 aldim2500 liraya V2 X modeli de alinmaz.
Önerim şunlar olur.
![]()
Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.636,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer BlackShark V2 Kablolu Kulaklık
Razer BlackShark V2 Kablolu Kulaklık RZ04-03230100-R3U1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Edition Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Edition Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Edition Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ta deri pad var diye istemedim çünkü deri padlar aşıniyorG435 aldim
Mikrofonu kötü o modelin ama hayırlı olsun demekten başka çarem yok.G435 aldim
Asus ta deri pad var diye istemedim çünkü deri padlar aşıniyor
Mic cokta onemli deil zaten konuşacak kimsem yokMikrofonu kötü o modelin ama hayırlı olsun demekten başka çarem yok.
MİC değil sadece genel olarak kötü ama ne deyimMic cokta onemli deil zaten konuşacak kimsem yok