Soru Galax Ekran Kartlarinda What S Your Game? Yazisini Deği̇şti̇rebi̇li̇r Mi̇yi̇i̇z?

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
GALAX EKRAN KARTLARINDA WHAT S YOUR GAME? YAZISINI DEĞİŞTİREBİLİR MİYİİZ?

KS

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Ekli dosyalar

• IMG_20250224_173828.jpg
    IMG_20250224_173828.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 38
KS

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hocam o yazı led le yazılmıs pc ısıklarına göre renk değişiyor led değişmemesi imkansız

VictoR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Orda bir lcd ekranı yok değişmesi imkansız

firatness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
kral sen de
Madem biliyorsun neden soruyorsun zaten kartın kutusundada aynı yazı var değiştirilseydi başka şey yazardı
kral sen de bilmiyorsun neden fikir üretiyorsun? bu aynı şey.
Dostum internetten ara, o bir plaka gibi bir şeydir, tahminimce bulabilirsin, iç aydınlatma değil çünkü iç aydınlatmayı yansıtan plate

KS

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
yazı degil de renk degisimi vardır. yazılımını kontrol etmedıysen buradan ındırebılırsın
Hocam ona gerek yok msi anakarta ekran kartının a rgb taktığın zaman msi center üzerinden kontrol edebiliyorsun ışıklarını hızını vs vs yazı değiştirmeyi buldum yabancı forumlardan tşkler

kral sen de

kral sen de bilmiyorsun neden fikir üretiyorsun? bu aynı şey.
Dostum internetten ara, o bir plaka gibi bir şeydir, tahminimce bulabilirsin, iç aydınlatma değil çünkü iç aydınlatmayı yansıtan plate
hocam caheletin ülkeyi fetediyor yabancı forumlarda buldum o yazıyı değiştirmeyi iyi forumlar makarna yemeye devam.

firatness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Hocam ona gerek yok msi anakarta ekran kartının a rgb taktığın zaman msi center üzerinden kontrol edebiliyorsun ışıklarını hızını vs vs yazı değiştirmeyi buldum yabancı forumlardan tşkler

hocam caheletin ülkeyi fetediyor yabancı forumlarda buldum o yazıyı değiştirmeyi iyi forumlar makarna yemeye devam.
Ben sizi savundum hocam, latıfınız bana mıydı bilmiyorum ama? :)

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767

buldugunuz seyı paylasırsanız benzer kartı olanlar faydalanır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri