- Tepki
- 8
GALAX EKRAN KARTLARINDA WHAT S YOUR GAME? YAZISINI DEĞİŞTİREBİLİR MİYİİZ?
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ve o yazı nerde yazıyor
GALAX 3080 GÖBEĞİNDE YAZIYORHangi ekran kartını kullanıyorsunuz ve o yazı nerde yazıyor
Hocam bildiğim kadarıyla değiştirilmiyor orda geforce yazısı gibi bir sistem varGALAX 3080 GÖBEĞİNDE YAZIYOR
hocam kartı hayatın boyunca görmemiş duymamış burda benden öğreniyorsun sonra imkansız diyorsun.Orda bir lcd ekranı yok değişmesi imkansız
Madem biliyorsun neden soruyorsun zaten kartın kutusundada aynı yazı var değiştirilseydi başka şey yazardıhocam kartı hayatın boyunca görmemiş duymamış burda benden öğreniyorsun sonra imkansız diyorsun.
kral sen de bilmiyorsun neden fikir üretiyorsun? bu aynı şey.Madem biliyorsun neden soruyorsun zaten kartın kutusundada aynı yazı var değiştirilseydi başka şey yazardı
yazı degil de renk degisimi vardır. yazılımını kontrol etmedıysen buradan ındırebılırsınhocam kartı hayatın boyunca görmemiş duymamış burda benden öğreniyorsun sonra imkansız diyorsun.
Hocam ona gerek yok msi anakarta ekran kartının a rgb taktığın zaman msi center üzerinden kontrol edebiliyorsun ışıklarını hızını vs vs yazı değiştirmeyi buldum yabancı forumlardan tşkleryazı degil de renk degisimi vardır. yazılımını kontrol etmedıysen buradan ındırebılırsın
hocam caheletin ülkeyi fetediyor yabancı forumlarda buldum o yazıyı değiştirmeyi iyi forumlar makarna yemeye devam.kral sen de
kral sen de bilmiyorsun neden fikir üretiyorsun? bu aynı şey.
Dostum internetten ara, o bir plaka gibi bir şeydir, tahminimce bulabilirsin, iç aydınlatma değil çünkü iç aydınlatmayı yansıtan plate
Ben sizi savundum hocam, latıfınız bana mıydı bilmiyorum ama?Hocam ona gerek yok msi anakarta ekran kartının a rgb taktığın zaman msi center üzerinden kontrol edebiliyorsun ışıklarını hızını vs vs yazı değiştirmeyi buldum yabancı forumlardan tşkler
hocam caheletin ülkeyi fetediyor yabancı forumlarda buldum o yazıyı değiştirmeyi iyi forumlar makarna yemeye devam.
buldugunuz seyı paylasırsanız benzer kartı olanlar faydalanırHocam ona gerek yok msi anakarta ekran kartının a rgb taktığın zaman msi center üzerinden kontrol edebiliyorsun ışıklarını hızını vs vs yazı değiştirmeyi buldum yabancı forumlardan tşkler
hocam caheletin ülkeyi fetediyor yabancı forumlarda buldum o yazıyı değiştirmeyi iyi forumlar makarna yemeye devam.
konu acılırsa yardımcı olurum hocam takipteyim.buldugunuz seyı paylasırsanız benzer kartı olanlar faydalanır
Yok hocam size bi lafım yok yukardaki victoru sececektim sizi seçmişim özürdilerimBen sizi savundum hocam, latıfınız bana mıydı bilmiyorum ama?![]()
Ben baktım, 3d yazıcılarla bile yapılabiliyorYok hocam size bi lafım yok yukardaki victoru sececektim sizi seçmişim özürdilerim
hocam kendi, içindekinide değişebiliyorsun programla o yazı değişebilir led adımı soyadımı yazdım ehehBen baktım, 3d yazıcılarla bile yapılabiliyor
Hayırlı olsun, güncel foto gelir mi kartınhocam kendi, içindekinide değişebiliyorsun programla o yazı değişebilir led adımı soyadımı yazdım eheh![]()