Özellikle beyaz sistem toplamayı düşünenlerin kaçırmaması gereken bir kart.
Nerde o günler hocam ):Özellikle beyaz sistem toplamayı düşünenlerin kaçırmaması gereken bir kart.
O da olur bir gün.Nerde o günler hocam ):
Detaylı ram oc kanalımda var dostum izleyebilirsin. 10 larca kişiye de oc konusunda yardımcı oldum. Kart sıralaması gibi isteklerini de yapabiliriz forumda.![]()
GALAX RTX 3080 Ti HOF Premium Specs
NVIDIA GA102, 1785 MHz, 10240 Cores, 320 TMUs, 112 ROPs, 12288 MB GDDR6X, 1188 MHz, 384 bitwww.techpowerup.com
![]()
GALAX RTX 3080 Ti HOF OC Lab Edition Specs
NVIDIA GA102, 1815 MHz, 10240 Cores, 320 TMUs, 112 ROPs, 12288 MB GDDR6X, 1188 MHz, 384 bitwww.techpowerup.com
Şunlar Galax HoF’tan daha iyi değil mi?
@OceanLaB hocam şöyle pek bilmediğimiz kartları anlatan bir rehber güzel olabilir mi?
Mesela detaylı ram OC
Amd ekran kartı model sıralaması bazı serilerin
Galax zotac inno3d gibi bazı Nvidia kartların soğutma boost clock performansları gibi incelemeler. Benim pek bilgim olmayan konular diye aklıma geliyor bunlar.
Bir ara izlemiştim sanki ama bana biraz eksik gelmişti bazı yerler. Bilgimden değil bilgisizliğimden dolayı eksik gelmişti. Mesela çip değerleri hangi değerler nerelere çekilebilir samsung b die çıkan değerler neler veya diğerleri. Alt gecikmelerin tam karşılığı ve ne kadar oynayabileceğimiz. Voltaj limitlerinin değerlerle ilgisi gibi. İngilizcem yeterli olmadığı için yabancı kaynakları tam kavrayamıyorum. Bu eksiklikleri tam gidermek için türkçe kaynakları yeterli değil gibi.Detaylı ram oc kanalımda var dostum izleyebilirsin. 10 larca kişiye de oc konusunda yardımcı oldum. Kart sıralaması gibi isteklerini de yapabiliriz forumda.
Tabiki tüm ramler incelenmez. Bahsettiğim Sadece örnek olarak çiplerin potansiyelini göstermek tarzı zaten yarısından fazlasında potansiyel yok.Aslında sürekli olarak YouTube de devam ediyorum , istek ve taleplerini anladım fakat tamamını videoda veya videolarda karşılamam imkansız . Çünkü çip aynı olsa bile voltaj değerleri , alt gecikmeler veya en basitinden üst limitler farklı olabiliyor. Benim videomun amacı temelde nasıl OC yapılacağını öğretmekti.
OC kısmının keyfi de burada başlıyor zaten tek tek değer verip sonuçlara bakarak performans alıyorsunuz. Eğer kesin bir değer istersen ramlerinin çiplerini öğren yardımcı olayım . Onun dışında tüm ramleri incelemem ve OC yapmam gibi bir durum malesef ki söz konusu dahi olamaz. Hem imkan yok hem vakit yok.
Tam OC yapmalık kart.Özellikle beyaz sistem toplamayı düşünenlerin kaçırmaması gereken bir kart.
F/P güzel bir ram. alt gecikmelerin ne alemde?Bu arada kendi ramim imzada var. Ortalama bir OC ile zorlamadan kullanıyorum. Alt gecikmelerde düşük.
ŞöyleF/P güzel bir ram. alt gecikmelerin ne alemde?
Şu an bire bir aynı gecikmelerle kullanıyoruz . Çiplerin ne ? Eğer micron ise maksimum verimliliği almışsın zaten.
Samsung b dieŞu an bire bir aynı gecikmelerle kullanıyoruz . Çiplerin ne ? Eğer micron ise maksimum verimliliği almışsın zaten.