- Tepki
- 7
Merhaba telefonum A55 5G One Ui7 Türkiye'ye gelmediğini biliyorum, betayı da indiremiyorum ama YouTube'da gördüğümde insanlar programlar aracılığı ile.
Bilgisayardan bir şeyler yapıp telefonlarına One UI 7 kuruyorlar ben de One UI 7 kurmak istiyorum telefonuma. Nasıl kurabilirim? Forumda A55 5G için One UI 7 dosyaları buldum ama hiçbir şey anlamadım. Kurmasını bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? Telefonla ilgili oluşabilecek tüm sorumluluğu kabul ediyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
xdaforums.com
Bilgisayardan bir şeyler yapıp telefonlarına One UI 7 kuruyorlar ben de One UI 7 kurmak istiyorum telefonuma. Nasıl kurabilirim? Forumda A55 5G için One UI 7 dosyaları buldum ama hiçbir şey anlamadım. Kurmasını bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? Telefonla ilgili oluşabilecek tüm sorumluluğu kabul ediyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

[One UI 7 Beta] Galaxy A55 Beta thread, OTA links, install guide and discussions.
One UI 7 Beta for the Galaxy A55 models is rolling out! 😄 Carefully read this post before doing anything! Current beta status: (As of 08 of april) Beta is available for South Korea and India. (ZYD1) (April 15) Beta 2 out for India! (ZYD3)...