Soru Galiba Kedimin Ayağı Kırıldı?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Selamlar,

Galiba kedimin ayaği kırıldı kapı ile arasında sıkıştı ama kapı plastik tahta falan değil yani neyse devlet veteriner diye birsey var mı?

Üstüne basmıyor topalliyor ama ayağını elliyorum çok ses çıkarmıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
gecmis olsun hocam incinmis olabilir devletin kendi veterieri yok diye biliyorum

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Veteriner Hizmet Müdürlüğü vardır. 153'ü arayarak bilgi alabilirsin. Ancak ücretsiz baktıklarını sanmıyorum. Sokak hayvanları ile ilgileniyorlar daha çok. Tedaviye yönelik bir şey yapmayabilirler.

Özel veterinere gitmesi gerekebilir.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Veteriner Hizmet Müdürlüğü vardır. 153'ü arayarak bilgi alabilirsin. Ancak ücretsiz baktıklarını sanmıyorum. Sokak hayvanları ile ilgileniyorlar daha çok. Tedaviye yönelik bir şey yapmayabilirler.

Özel veterinere gitmesi gerekebilir.

Hangi veterinere goturmeliyim hocam şuan elimde çok param yok fakat böyle acı çekmesi hiç hoş bir durum değil ne gerekirse yapicam acaba incinmiş olabilir mi çünkü dokunuyorum ama basmıyor kendisi

gecmis olsun hocam incinmis olabilir devletin kendi veterieri yok diye biliyorum
Umarim incinmiş tir ya yarın a kadar beklicem eğer devam ederse ve siserse falan koşa koşa veteriner

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Hangi veterinere goturmeliyim hocam şuan elimde çok param yok fakat böyle acı çekmesi hiç hoş bir durum değil ne gerekirse yapicam acaba incinmiş olabilir mi çünkü dokunuyorum ama basmıyor kendisi

Umarim incinmiş tir ya yarın a kadar beklicem eğer devam ederse ve siserse falan koşa koşa veteriner
bence bekletme hemen götür para olarakta sahibiyle konuşursun yardımcı olurlar bence

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
bence bekletme hemen götür para olarakta sahibiyle konuşursun yardımcı olurlar bence
Bilmiyorum ya çok kararsızım şimdide manasına götürdüm ilk tedirgin oldu ama şuan ayağınin üstüne basarak yiyor yemeğini

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948

Eğer ellediğinde bağırmıyorsa kırık vs yoktur. İncinmişte olabilir.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Mama yerken böyle ama gelirken üstüne basıyor ama tam yükünü vermiyor galiba incinmiş ayağını yukarıda tutmuyor
IMG_20230717_164928.jpg

Eğer ellediğinde bağırmıyorsa kırık vs yoktur. İncinmişte olabilir.
Bağırmiyor çok tutarsan (normaldede öyle) miyavliyor

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Olabilir kırık olsa sürekli bağırır zaten bir yerden falan mı atladı?
Hayır ben dışarı çıkıyordum balkondan sessiz sessiz arkamdan gelmiş duymadım kapıyı çektim kapatmak için sonra bir anda kedi bağırdı ve kaçtı olay bu kadar sonra böyle yürümeye başladı

Şuan sürekli uyuyor ama uyanık olduğu zaman dokunmazsan ses cikarmiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri