Game Garaj S34 Tekrar Başlatma

berke3536

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba pc hocasının videosunu çektiği game garaj s34 versiyonu kasayı satın aldım fakat daha oyun indirirken bi tekrar başlatıyor kendini belli aralıklar sonra şu ana kadar başıma 2 kere geldi sebebi nedir yardımcı olur musunuz teşekkürler

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Oyun indirirken restarta gitmesi demek henüz hiçbir yükleme olmadan demektir neredeyse.
Alalı yeni olmuş sanıyorum.
İşletim sisteminde bir sıkıntı yok ise;
Önce satıcı ile iletişime geçip durumu anlatın. Bize gönderin test edip inceleyelim diyeceklerdir çok büyük ihtimal. Böylesi daha isabetli olur düşüncesindeyim.
(Halbuki sistemi test edip gönderiyoruz ibaresi bulunuyor bunlarda)

Aksi halde Windows olay görüntüleyicisi. Bu uyarıları gösterir. Buradan girip...
OCCT psu yükleme ve diğer yükleme testleri vb...
Ayrıca sıcaklık izlemeleri .....
....
Sıkıntılı bir parça varsa iş daha da sarpa sarar...

Yani aldığınız yerde sistemi test edip bakması, etkileşim var mı bakması çok daha iyi olur. Sorunlu parçayı kolay bulabilirler.

KS

berke3536

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun indirirken restarta gitmesi demek henüz hiçbir yükleme olmadan demektir neredeyse.
Alalı yeni olmuş sanıyorum.
İşletim sisteminde bir sıkıntı yok ise;
Önce satıcı ile iletişime geçip durumu anlatın. Bize gönderin test edip inceleyelim diyeceklerdir çok büyük ihtimal. Böylesi daha isabetli olur düşüncesindeyim.
(Halbuki sistemi test edip gönderiyoruz ibaresi bulunuyor bunlarda)

Aksi halde Windows olay görüntüleyicisi. Bu uyarıları gösterir. Buradan girip...
OCCT psu yükleme ve diğer yükleme testleri vb...
Ayrıca sıcaklık izlemeleri .....
....
Sıkıntılı bir parça varsa iş daha da sarpa sarar...

Yani aldığınız yerde sistemi test edip bakması, etkileşim var mı bakması çok daha iyi olur. Sorunlu parçayı kolay bulabilirler.
Teşekkür ederim yazdım şimdi sanırım pazar günü kapalılar instagramda öyle yazyor. Bunu yazdıktan sonra bir süre (2 saat kadar) tekrar baslatmadı sonrasında csyi acarken tekrar baslattı sonrasında csyi actım ve yine tekrar baslattı. Sonrasında arka arkaya tekrar baslatmaya basladı. Tekrar baslatırken bile tekrar baslattı o derece yani sistem baslatılamadı hatası aldım bu tekrar başlatmalar yaşanırken kasanın ışıkları sönmüyor sadece monitor klavye mause gidiyor. Ek olarak anakart üzerinde dram cpu vga boot yazan yer var ordaki led sırasıyla yanıyor acıldıktan sonra bootta kalıyor bu nedir bilmiyorum + gelişmiş sistem ayarlarından otomatik olarak yeniden başlat tiki kaldırdım bu sağlıklı bir şey mi ?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Otomatik olarak yeniden başlat, bilgisayar veya mobil cihazların güncellemeler, sistem hataları (mavi ekran), sürücü sorunları veya güç ayarları nedeniyle insan müdahalesi olmadan kendini kapatıp tekrar açması işlemidir

Tiki kaldırmışsınız Bu durumda iyi. Sizin müdahaniz harici boş yere başlatmayacaktır.

İşletim sistemi sorunu olsa, bunu anlardınız.
Restarttan sonra genelde onarılıyor ekranı gelir. Burada ya onarmayı tamamlar yada yarıda kalır. Başarısız olur. Her restartta yine aynı davranır. Bazen tamamen siyah ekran. Bazen mavi ekran sorunla karşılaştık, hataları topluyoruz tekrar restart atılacak vb uyarı yazıları.

KS

berke3536

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Otomatik olarak yeniden başlat, bilgisayar veya mobil cihazların güncellemeler, sistem hataları (mavi ekran), sürücü sorunları veya güç ayarları nedeniyle insan müdahalesi olmadan kendini kapatıp tekrar açması işlemidir

Tiki kaldırmışsınız Bu durumda iyi. Sizin müdahaniz harici boş yere başlatmayacaktır.

İşletim sistemi sorunu olsa, bunu anlardınız.
Restarttan sonra genelde onarılıyor ekranı gelir. Burada ya onarmayı tamamlar yada yarıda kalır. Başarısız olur. Her restartta yine aynı davranır. Bazen tamamen siyah ekran. Bazen mavi ekran sorunla karşılaştık, hataları topluyoruz tekrar restart atılacak vb uyarı yazıları.
Bu tikten sonra biraz gözlemliyeceğim satın aldığım firmayada yazdım. Eğer devam ederse göndericem yoksa her koşulda göndermemi mi öneriyorsunuz bazı arkadaşlarıma sordum ramin yerini değiştir bütün kabloları sök biraz bekle tarzı tavsiyeler geldi sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Yeni olunca ne yapacağımı şaşırdım moralim bozuldu

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Aldığınız yerle iletilişeme geçip ki geçmişsiniz zaten.
İnstagram olmadı. Telefonla derdinizi daha rahat anlatırsınız. Aynen sıkıntılardan bahsedersiniz.
Onlar buna göre önerilerde bulunacaklardır zaten. Kullanılamaz durumda olduğunu da üzerine basarsınız.

Bütün kabloları sök, tak vb işine bence girmeyin. Size gönderdikleri halde kalsın.
Oyun yükleme oyun çalıştırıp açma da yapmayın.
Restart sonrası sistem masaüstü görüntüsünde kalsın. Web sörf bakarsnız artık. Yine aynı şikayet tekrarlıyor, kapatıp kullanmayın. Üzerine gidip zorlamaya gerek yok....

KS

berke3536

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldığınız yerle iletilişeme geçip ki geçmişsiniz zaten.
İnstagram olmadı. Telefonla derdinizi daha rahat anlatırsınız. Aynen sıkıntılardan bahsedersiniz.
Onlar buna göre önerilerde bulunacaklardır zaten. Kullanılamaz durumda olduğunu da üzerine basarsınız.

Bütün kabloları sök, tak vb işine bence girmeyin. Size gönderdikleri halde kalsın.
Oyun yükleme oyun çalıştırıp açma da yapmayın.
Restart sonrası sistem masaüstü görüntüsünde kalsın. Web sörf bakarsnız artık. Yine aynı şikayet tekrarlıyor, kapatıp kullanmayın. Üzerine gidip zorlamaya gerek yok....
Tiki kaldırmamda bir işe yaramamış eve geldiğimde tekrardan başlatmış bios ayarlarıyla alakalı bir sıkıntı vs olma ihtimali varmıdır ?

KS

berke3536

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
servisle iletişme geçtim ve biosu güncellememi ram ayarları yapmamı istediler yaptıktan sonra sorun çözüldü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri