Game Pass Ve Steam İle Alakalı

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar şuan game passten fifa 23 e ulaşmamız mümkün oldu.Peki ben game passten oyunu indirirsem yarın öbür gün kaldırılırsa ben oynamaya devam edebilecek miyim?Diğer sorum game pass girişi yaparsam sadece game pass üzerinden satın almış kişilerle mi karşılaşacağım?Bu sorum diğer oyunlar içinde geçerli halihazırda gamepassten indirip oynadığım oyunlar 2-3 ay sonra kaldırılırsa oyuna erişim sağlayamıyor muyum? Öyle bir durum varsa fifa 23 ü steamden hazır indirime girmişken almam mantıklı mı?

A. Morgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Arkadaşlar şuan game passten fifa 23 e ulaşmamız mümkün oldu.Peki ben game passten oyunu indirirsem yarın öbür gün kaldırılırsa ben oynamaya devam edebilecek miyim?Diğer sorum game pass girişi yaparsam sadece game pass üzerinden satın almış kişilerle mi karşılaşacağım?Bu sorum diğer oyunlar içinde geçerli halihazırda gamepassten indirip oynadığım oyunlar 2-3 ay sonra kaldırılırsa oyuna erişim sağlayamıyor muyum? Öyle bir durum varsa fifa 23 ü steamden hazır indirime girmişken almam mantıklı mı?
1- Gamepass'ten kaldırılırsa tabii ki oyunu oynamaya devam edemezsin.
2- Hayır, sadece Gamepass üzerinden oynayan oyuncularla karşılaşmayacaksın.
3- Hayır, sistemden kaldırılan oyunları oynamaya devam edemezsin.
4- Sürekli FIFA 23 oynayacaksan satın almak mantıklı.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
776
gamepassin anlaşmaları uzun süreli oluyor yine de sen bilirsin.

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Gamepass kolay kolay kaldırmıyor oyunlarını

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri