Gamebooster 165Hz 1 Ms Monitör

alperosky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar PC hocasinin hazirladigi 6700xt sistemi monitörlü şekilde almıştım sistem dün geldi ancak monitörde bir kaç sorun var gibi geldi. Dikkat ederseniz renksiz pixeller var. Soluk yani iade edeyimmi. Yoksa gerek yok mu dikkat etmedigim sürece gözüme batmjyor

Ekli dosyalar

• IMG_20230719_092446.jpg
    IMG_20230719_092446.jpg
    5.7 MB · Görüntüleme: 28

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Arkadaşlar PC hocasinin hazirladigi 6700xt sistemi monitörlü şekilde almıştım sistem dün geldi ancak monitörde bir kaç sorun var gibi geldi. Dikkat ederseniz renksiz pixeller var. Soluk yani iade edeyimmi. Yoksa gerek yok mu dikkat etmedigim sürece gözüme batmjyor
Eğer İade Alıyolarsa Ve Yenisini Sipariş Ederim Uğraşırım Diyosan Yap Ama Üşeniyorsan Ve Gözüne Çok Batmıyorsa Senin Kararın

KS

alperosky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer İade Alıyolarsa Ve Yenisini Sipariş Ederim Uğraşırım Diyosan Yap Ama Üşeniyorsan Ve Gözüne Çok Batmıyorsa Senin Kararın
Gözüme batmıyor aslında ama ilerde daha. Büyük sorunlar oluşur diyorlar kararsız kaldım ve hiç iade etme gibi bir niyetim yok ama ilerde büyüyecekse mecbur vermek zorunda kalcam

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Gözüme batmıyor aslında ama ilerde daha. Büyük sorunlar oluşur diyorlar kararsız kaldım ve hiç iade etme gibi bir niyetim yok ama ilerde büyüyecekse mecbur vermek zorunda kalcam
Oluşur. Gamebooster ileride size çok sıkıntı çektirir.

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
değişim iste monitörü beğendiysen

Nelxion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bence para iadesi istiyebilirsin o geri gelen bütçeye biraz daha ekleyip daha iyi bir mönitör bakılabilir

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
4 bine önerdiğiniz bişe varmi

4 Max 4.5 a onerdigin bişe varmi

Bu iyi

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42

Bu iyi
Önermiyorum. Son modelleri ölü piksel şikayetleriyle boğuşuyor her ne kadar şans işi olsa da.

Konu sahibine gelince, o monitörü iade edin. @Lory hocam çok haklıdır.

Benim de önerim MSI G2412, İiyama G-Master olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri