Soru Gamebooster 280Hz 4299Tl Ye Alınır Mı?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Gameboosterın bu monitörünü almak istiyorum genellikle oyun için kullanılacak sizce fiyatına göre değer mi?
Valla özellikler güzelde marka hiç iyi değil kesin bir şey vardır. Ghosting fln fazladır

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Gameboosterın bu monitörünü almak istiyorum genellikle oyun için kullanılacak sizce fiyatına göre değer mi?
360hz olsa bile alınmaz hocam ölü pixel giib seyler coktur böyle markalarda

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Marka hiç iyi değil almanızı önermem forumda bir kişide olmuştu herhalde ekran hz değiştirince yeşil oluyor.

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bu monitör hakkında 1 tane bile detaylı inceleme bulamadım ben almayı düşünüyordum bu yüzden almadim

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Mağazada ölü pixel olup olmadığına bakıp alabiliyor
ölü pixeli gectim ısık sızması kalite , ghosting , g sync falan filan bunun daha cok seyi var ve genellikle ucuz markalar bunlarda cok kötü

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
IPS panelde 280hz verecek 4300tl olacak. Hadi TN panel dese daha inandirici olurda bu IPS panelde 280hz 4300tl hic inandirici degil hocam sıfır bmw mercedes 500bin tl gibi bisey. Monitorun rakipleri neredeyse 2kat fiyata sahip

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri