Selamlar arkadaşlar,
Sizce Gamebooster G918 Fire Storm klavye 989 TL alınır mı?
Kasım ayindan beri kullaniyorum bi kere sorun yasamadim. Ayni sekilde 2 arkadasimda kullaniyor onlarda hicbir sorun yasamadi. Yorumlarda genel olarak iyi ama fiyati biraz yuksek. Ben beyaz ekipman dizdim diye almistim. AlinabilirSelamlar arkadaşlar,
Ekli dosyayı görüntüle 17612
Bunu beyaz alirsam kulaklık vs siyah alinirsa bozarmı bide kasaKasım ayindan beri kullaniyorum bi kere sorun yasamadim. Ayni sekilde 2 arkadasimda kullaniyor onlarda hicbir sorun yasamadi. Yorumlarda genel olarak iyi ama fiyati biraz yuksek. Ben beyaz ekipman dizdim diye almistim. Alinabilir
Bozmaz bence Klavyede beyaz ayri guzel oluyor begendiyseniz alınır bide rgbleri hosunuza gittsiyseBunu beyaz alirsam kulaklık vs siyah alinirsa bozarmı bide kasa
Odam led kasa rgb mause rgb kulaklik ta yok bitek yanlis bilmiyorsa. Monitör ayaklik rgbBozmaz bence Klavyede beyaz ayri guzel oluyor begendiyseniz alınır bide rgbleri hosunuza gittsiyse
Kapatip aciliyor zaten ben genelde kapali kullaniyorum sade beyaz cok daha guzel duruyorOdam led kasa rgb mause rgb kulaklik ta yok bitek yanlis bilmiyorsa. Monitör ayaklik rgb
Kapatip aciliyor zaten ben genelde kapali kullaniyorum sade beyaz cok daha guzel duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 17614
Duruşu rengi vs böyle. Beğendiysen alinabilir
Teşekkürler yardımın içinKapatip aciliyor zaten ben genelde kapali kullaniyorum sade beyaz cok daha guzel duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 17614
Duruşu rengi vs böyle. Beğendiysen alinabilir
Şakasiz yapmasini bekledim. Bundan önce james donkey 610s vardi 4-5 kere servise verdim tuslari algilamiyordu zaman zaman. Ama bu klavye o kadar aydir kullaniyorum 1 kere yapmadi .Bide blue switchden red switche gectim tuslar sanki dokunmatik gibi geliyor çok yumuşaktuşlarda algılamama vs yaptığı oldumu hiç hocam ?
Rica ederimTeşekkürler yardımın için