Gamebooster Ghost Shark Kulaklığın Sağ Kulak Pedi Dökülüyor

N3CM1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
15 şubat 2021 de aldığım bu kulaklığı gayet temiz kullanmama rağmen sol kulakta hiçbir sıkıntı olmayıp sağ kulağın pedi çok fazla aşındı ve sunni derisi dökülüyor kulaklığı takıp çıkarınca yüzüm simsiyah oluyor kulaklığı değişmem şimdilik mümkün değil daha önce bu durumu yaşayan arkadaşlar ne yapabilirim yardımcı olurlarsa sevinirim

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Game Booster Gamepower Rampage gibi markaların ürünleri genellikle kalitesiz oluyor

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Hepsi dökülüyor baya da kullanmissin , seste micde sorun yoksa kullanmaya devam et nolcak

KS

N3CM1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepsi dökülüyor baya da kullanmissin , seste micde sorun yoksa kullanmaya devam et nolcak
ses mükemmel hiçbir sıkıntı yoksadece pedlere uygulayabileceğim bir kılıf tarzı birşey ya da garanti kapsamına girer mi

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Garanti kapsamına girebilir firmayla durumu görüşmelisiniz. Eğer sorunu çözemezlerse internette satılan kulaklık padlerini deneyebilirsiniz.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Aldığınız yere bağlı olarak garantiye göndermenizi öneririm. Eğer ilgilenmezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz. Genelde kullanıcıdan yana oluyorlar. Onun haricinde ben de yedek ped öneririm ama internette bulamadım.

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
yapacak bir şey yok hocam tamamen sökün normal kumaş olsun

KS

N3CM1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yetkili servis ile 2 gün önce görüşebildim vakit bulamadığım için sonuç olarak yeni pedlerin tanesi 4 dolarmış fakat ücretsiz gönderdiler bugün elime ulaştı nasıl takacağım konusunda da yardımcı oldular

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri