mouseyi arka vidasından söktüm çıkartırken ön tarafı zorlamıştı baya, bir yere oturtulmuştu bunu cıkarttım ve ön tarafını bir türlü oturtamıyorum bilgisi olan var mı?
Genelde bu ürünler sokulecek urun degiller bu sebeple oturmaması bence normalmouseyi arka vidasından söktüm çıkartırken ön tarafı zorlamıştı baya, bir yere oturtulmuştu bunu cıkarttım ve ön tarafını bir türlü oturtamıyorum bilgisi olan var mı?
Deneyin ama sanmıyorum genelde onlar sıkıştırarak yapıyorkırılan bir parçası olmadıgı için takılabileceğine inanıyorum
çok denedim bende yapamadım belki bilen birisi anlatırsa yapılabilirDeneyin ama sanmıyorum genelde onlar sıkıştırarak yapıyor
Bilirse @Greewe bilirçok denedim bende yapamadım belki bilen birisi anlatırsa yapılabilir
Hocam neden söktünüz? Tabanı masayı koyun üstüne parçayı doğru şekilde koyup bastırınçok denedim bende yapamadım belki bilen birisi anlatırsa yapılabilir
kola döküldü üstüne dediğiniz gibi yaptıgımda ne kadar bastırsamda oturmuyor clickler basılmayacak kadar sıkışık kalıyorHocam neden söktünüz? Tabanı masayı koyun üstüne parçayı doğru şekilde koyup bastırın