Gamebooster Titan 240

rumexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
anakart:gigabyte h610m h v2 ddr4 soğutucu:gamebooster titan 240 kasa:thermaltake s200 tg

takılabilirlermi

Whesper

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemciniz ne? Bence takmayın, çok iyi bir model ve marka değil, ileride sorun çıkarabilir. İşlemcinize göre kule tipi de yeterli gelebilir. İlla sıvı soğutma diyorsanız daha iyi bir markaya yönelebilirsiniz mesela Deep Cool... İlla onu taktıracağım diyorsanız da evet takarlar yükseltme kısmında eklerseniz.

KS

rumexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemciniz ne? Bence takmayın, çok iyi bir model ve marka değil, ileride sorun çıkarabilir. İşlemcinize göre kule tipi de yeterli gelebilir. İlla sıvı soğutma diyorsanız daha iyi bir markaya yönelebilirsiniz mesela Deep Cool... İlla onu taktıracağım diyorsanız da evet takarlar yükseltme kısmında eklerseniz.
i3 13100f

peki üst kısma takabilirmiyim

Whesper

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
i3 13100f

peki üst kısma takabilirmiyim

Bence kule tipi alsanız da yeterli gelir.

Kendiniz de takabilirsiniz, hazır sistem alıyorsanız onlar da takabilir. Eğer kendiniz alıyorsanız bu modeli tercih etmeyin. Evet kasanın üstüne takabilirsiniz.

KS

rumexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bence kule tipi alsanız da yeterli gelir.

Kendiniz de takabilirsiniz, hazır sistem alıyorsanız onlar da takabilir. Eğer kendiniz alıyorsanız bu modeli tercih etmeyin. Evet kasanın üstüne takabilirsiniz.
kule tipi önerebileceğiniz kaliteli birşey varmıdır

KS

rumexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşım önceden sıvı soğutucuyu almış fakat kasasına uymamuş uymayıncada bana verdi bende kasaya takmayı düşünüyorum fakat kule tipi mi alsam diyede düşünmüyor değilim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
arkadaşım önceden sıvı soğutucuyu almış fakat kasasına uymamuş uymayıncada bana verdi bende kasaya takmayı düşünüyorum fakat kule tipi mi alsam diyede düşünmüyor değilim
Eger verd ise tak para vermeye değmez diye alma dedik eğer bedava geldiyse kullan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri